Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Kiégés ilyen fiatalon?
Soha nem voltam a pár hetes kapcsolatok híve 3 kapcsolatom volt egész életembe.egyik másfél évig tartott második egy évig és most a harmadik megint másfél éve tart de már se testileg nem kívánom se gondolkodásban nem vagyunk már összhangban.Eddig utáltam a magányt mindig kapcsoaltfüggő voltam tehát egyik kapcsolatom mindig csak 1-2 hét választotta el a másiktól (Nem panaszkodom semmit nem bántam meg szép volt ,jó volt mind ameddig tartott) DE MOST még nem szakítottunk de már rengetegszer gondolkoztam rajta.Ágyamban sem kívánom már kb 3 hete nem is történ köztünk semmi durvább a csóknál.Arra vágyom ,hogy egyedül lehessek végre és jelenleg úgy érzem biztos soha többé nem leszek majd szerelmes.Van egy másik srác is ,aki a barátom de többet akar viszont én nem.Pluszban tegnap hagyott el a legjobb barátnőm,elköltözött külföldre.Érettségi előtt állok.Félek túl sok már ez nekem az élet minden területén ér valami szomorúság.Mit tehetnék szerintetek ,hogy könnyebb legyen elviselni az egészet?És hogy szép lassan megnyíljak majd az emberek előtt???
18/L
Nem szereted már a barátodat.
Nincsen ebben semmi.
Szakíts vele.
Koncentrálj a tanulásra.
Aztán a továbbtanulásra és majd úgyis jön magától.
gondolj azokra az emberekre akik eheznek Szomaliaban,Afrikaban
nincs aram a lakasukban nem hogy tevet nezzenek meg netezzenek de meg olvasni sem tudnak este.enni 2 naponta esznek 1szer,
mi is a te problemad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!