Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez? Kiégés ilyen fiatalon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Kiégés ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam a pár hetes kapcsolatok híve 3 kapcsolatom volt egész életembe.egyik másfél évig tartott második egy évig és most a harmadik megint másfél éve tart de már se testileg nem kívánom se gondolkodásban nem vagyunk már összhangban.Eddig utáltam a magányt mindig kapcsoaltfüggő voltam tehát egyik kapcsolatom mindig csak 1-2 hét választotta el a másiktól (Nem panaszkodom semmit nem bántam meg szép volt ,jó volt mind ameddig tartott) DE MOST még nem szakítottunk de már rengetegszer gondolkoztam rajta.Ágyamban sem kívánom már kb 3 hete nem is történ köztünk semmi durvább a csóknál.Arra vágyom ,hogy egyedül lehessek végre és jelenleg úgy érzem biztos soha többé nem leszek majd szerelmes.Van egy másik srác is ,aki a barátom de többet akar viszont én nem.Pluszban tegnap hagyott el a legjobb barátnőm,elköltözött külföldre.Érettségi előtt állok.Félek túl sok már ez nekem az élet minden területén ér valami szomorúság.Mit tehetnék szerintetek ,hogy könnyebb legyen elviselni az egészet?És hogy szép lassan megnyíljak majd az emberek előtt???

18/L

2012. jan. 18. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem szereted már a barátodat.

Nincsen ebben semmi.

Szakíts vele.

Koncentrálj a tanulásra.

Aztán a továbbtanulásra és majd úgyis jön magától.

2012. jan. 18. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem voltál még egyedül életedben. Ez nem kiégés, szerintem ez reális vágy.
2012. jan. 18. 15:31
 3/7 pqpqpq ***** válasza:
72%

gondolj azokra az emberekre akik eheznek Szomaliaban,Afrikaban

nincs aram a lakasukban nem hogy tevet nezzenek meg netezzenek de meg olvasni sem tudnak este.enni 2 naponta esznek 1szer,

mi is a te problemad?

2012. jan. 18. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeretne más is csak ilyen kis problémákat;)
2012. jan. 18. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Egy éve szakított velem a barátnőm, azóta nem jött össze semmi mássokkal, nem is nagyon vágyom rá, nem érzem ugyanazt a tüzet magamba, teljesen elhidegültem. Diplma munka előtt állok, fogalmam sincs mi lesz, ha elvégzem az egyetemet. Szerintem ez egy ilyen sokkos állapot, majd ha túl leszel az érettségin megkönnyebbülsz új utak nyilnak meg, másként fogod látni a világot.
2012. jan. 18. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy normatív krízis, és ez szól az utolsónak is. Majd megoldódnak a gondjaitok!
2012. jan. 18. 16:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet kis probléma neked nekem viszont elég szörnyű ,hogy már a második legjobb barátnőm költözik el külföldre 4 éven belül.A barátommal valószínűleg szakítani fogunk illetve a másik barátnőmmel aki itt maradt azzal úgy összevesztünk 1 hete ,hogy azóta szóba se állunk.Úgy érzem nem maradt mellettem más a családomon kívül.Viszont egyelőre más srácot szeretni nem is tudnék de nem is akarok.A tanulásra próbálok koncentrálni de így elég nehéz.Nagyon ragaszkodom az emberekhez ,akiket szeretek és hopp hirtelen eltűnt/el fog tűnni mellőlem 3 nagyon fontos személy is.
2012. jan. 18. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!