Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki a facebookon kiírja h kapcsolatban van, de azt nem, h kivel, akkor ezzel mi**t akar elérni?
Figyelt kérdés
???2012. jan. 17. 22:11
11/20 anonim válasza:
Akik pedig kiírják azt is, hogy kivel, azt is azért, hogy ne higgyék hogy meleg.
12/20 A kérdező kommentje:
szerintetek meleg? O_O mert nem hiszem,már majdnem összejöttünk,és most kiírja,most azt várja,hogy én is kiírjam,vagy mivan?
2012. jan. 17. 22:22
13/20 tevetke válasza:
Igen azt várja... ne legyél már nyomi!!! Ha egyszer "összejövő-félben" vagytok, akkor valószínűleg rád gondolt. De ha nem volt ennyire egyértelmű a helyzet köztetek, akkor azért puhatolózz, hogy mégis kire vonatkozik...
14/20 anonim válasza:
Szerintem meg, ha nincs jobb dolgod, mint ezen agyalni, akkor inkább.... menj aludni.
15/20 anonim válasza:
#10: "Úgyis kiderül h meleg a hazugságok nem maradnak titokban."
Nem hazudik, mert kapcsolatban van, csak azt nem akarta, hogy mások tudják, hogy egy sráccal :)
16/20 A kérdező kommentje:
de héé...ő a lány!
2012. jan. 17. 23:21
17/20 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy kirakhatod-e te is. ennyi
18/20 anonim válasza:
szerintem, meg nem fontos kiírni , mert lehetnek az embernek olyan ismerősei akikre nem igazán tartozik, meg ez nem is fontos ha valaki szerelmes úgy is lehet az, hogy nem jelöli facebook információiban.
19/20 tevetke válasza:
Én azért izgatottan várom a fejleményeket!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!