Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl ezt a szakítást?
Két napja szakított a barátom velem. Hülyeségen kapta fel a vizet, pontosan ezért: vasárnapi nap volt, 6 kor kijött hozzám, mert addig otthon dolgozott, 8 ig volt nálam, addig feküdtünk,mert nagyon álmos volt,majd el alaudt. mondtam neki, h menjen haza pihenni. Mikor haza ment mondtam neki, máskor ne jöjjön, hanem otthon pihenje ki magát, így legalább a benzinnel is spórol. ez után jött az összeveszés, hogy én nem értem meg, meg gyerekesen gondolkodom, és neki ilyen nőre nincs szükség. hát kb ennyi. másnap letöröltem mindenhonnan.Felmentem az ő msn-jére onnan is letöröltem magam.Több mint 3 évet voltunk együtt, nagyon szeretem, és hiányzik.
18/L
kellet neked jarjon a levesfujod
nekem biztos nem kellenel...
Szia! velem is egy hasonló miatt szakítottak 1 hete, és tudom mit érzel. Szóval az enyém is nonszensz volt, nade ez! ha emiatt képes volt befejezni egy 3 éves kapcsolatot, az nagyon durva. Lehet hogy más van a háttérben, pl van valakije. Amugy a legjobb amit tehetsz az az, hogy lefoglalod magad valamivel, vagy keresel mást minél hamarabb.
20F
Azért töröltem le,mert megbántott, és mert így talán könnyebben elfogom felejteni.
Nagyon rossz érzés, és nem vagyok jó lelki állapotban.
Kedves 2. és 3. válaszoló, örüljetek, hogy nem vagytok ilyen helyzetben :)
A sztorira nem szeretnék reagálni, nyilván megvannak az okaid.
Hogyan éld túl?
Hát, az idő segíteni fog. Ne legyél egyedül... Tölts több időt a barátaiddal. Szórakozzál. Több időd lesz magadra, ajánlom szánd is magadra.
Gondolkozni fogsz olyanokon, hogy "mi lett volna ha mégsem szakítunk" "miért csináltam/csinálta ezt vagy azt".. Ezeket is végig kell gondolnod, hiába érzed rosszul magad tőlük. Hosszú távon sokkal jobb, ha ezeket tisztába teszed.
Olvass el 1-2 könyvet. Ismerkedj új emberekkel.
Tanulj/dolgozz keményebben.
És engedd, hogy a barátaid segítsenek.
Én legalábbis így viseltem el a 3 és fél év utáni két hónapot.
23F
JA, és még valami:
Ne teremts vele kapcsolatot, ne kérdezz utána, ne csekkold!
Attól csak rosszabb lesz.
23F
Épp ezért töröltem.
3 év 6 hónap volt :(
Egyébként már többször szakított velem, és mindig mentem utána, jó, ő is jött, de én sokkal többet mint amennyit hibáztam.
Én csak jót akartam :(
Szeretném ha elmondanád a véleményed a történetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!