Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny, talán még mindig érez valamit irántam?
talán nevezhetjük is annak.
Valójában az "attól, hogy én nem akarok egy nőt, attól még más ne akarja" elv megtestesülése.
Szerintem egyszerűen csak több vasat szeretne a tűzbe tartani..
Az én volt pasim ugyanezt csinálta velem. Hál' Istennek rájöttem,hogy fiatal vagyok még,és legyenek igényeim... Ha valóban csak(!) én kellettem volna neki,velem marad,megpróbáljuk megoldani,más eszébe sem jut... Nem véletlenül van vele, hidd el nekem.Az exednek most kényelmes,tudja,hogy szereted és megpróbálja kihasználni. Szerintem ne vedd őt komolyan,felejtsd el. Jobbat érdemelsz! Az elején nehéz lesz talán, de hidd el, az idő mindent megold!! És amíg egy ilyen komolytalan srácra pazarlod a figyelmed,elmész a valódi,értékes,szerető és odaadó,figyelmes férfi mellett...
Mindent ki kell mondani,ahogy a szakítást is. Elhagyott? Akkor hagy menjen! Önző,mert csak magára figyelt,a sértődöttségére. Ha elment,nem is volt méltó hozzád. És legalább most derült ki,hogy nem illetek össze, nem még később. Hagy vigye az exe! Zárd le ezt a szakaszát az életednek.
Úgyhogy szerintem zárd le a múltat és csak a jelenre és a jövőre koncentrálj!
Sok szerencsét!
(Hidd el,menni fog! Kitartás, és tudod: HIDEG FEJ,forró szív (de csak annak,aki méltó rá)
Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!