Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? A Sors? :|

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérek,és itt nem ismerkedem nem várom az üziket!

Lányok!Mért van az,hogy ha nekünk tetszik egy fiú,akkor van valami más lány a dologba,és ha nekünk tetszik egy fiú akkor neki nem,és ha nekünk tetszik egy fiú az messze lakik?és normális pasit nem találni? :(( annyira szeretnék pasit,szeretethiányom van,épp ezt ma beszéltük a barátnőmmel,hogy elmegyünk pasizni..de nem vagyunk az a bulizos fajta.Pedig sokan mondták milyen jócsajok vagyunk (képet NEM küldök)meg szépek..akkor mi lehet a baj? :W :(( pasi kell... :(( :$ veletek is szokott ilyen lenni??

L/15

Kérlek titeket,hogy normális válaszokat adjatok köszi :)

2012. jan. 17. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A cukor neked mióta pasi?
2012. jan. 17. 18:14
 12/19 A kérdező kommentje:
ez az egyik xd
2012. jan. 17. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nincs normális válasz ,úgyhogy azt hittem burkolt privi-várás játszik bele..De nem,mert azt külön kiemelted hogy ne.Azonban a női logika még így sem zárja ki...:)
 14/19 anonim ***** válasza:
# 13 Azért emelte ki, hogy azért is ráírjanak.. :D
 15/19 anonim válasza:
Türelem kislány, én is így éreztem 15 évesen. Aztán 1 év múlva megtaláltam az "Igazit", 4 éve vele vagyok :) Azt nem ajánlom, hogy pasizni menjetek, mert akkor csak olyanokat fogsz találni, akik csak a szexre utaznak és csúnya vége lenne, ha bedőlnél valamelyiknek. Inkább csak ismerkedj, barátkozz és meglátod megtalál a szerelem :)
2012. jan. 17. 18:18
 16/19 anonim ***** válasza:
# Pont ezt mondtam...:D Sebaj...Azért egy kis intelem csomagot elküldök neki:D
2012. jan. 17. 18:20
 17/19 A kérdező kommentje:

köszi utolsó előtti :) Várok én,csak hujujujj..:$ :DDD

Nem azért írtam ki hogy direkt írjanak te sötét :)

hanem hogy NE írjanak! mer szoktak -.- (:

2012. jan. 17. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak rossz helyen laktok.

Az a probléma hogy elég szűk az ismerkedés azon a helyen ahol ti éltek.

Keresgéljetek akkor társkereső oldalakon ha más nem megy.

2012. jan. 17. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem is minden vágyam egy bnő. Randiztam már párszor, smároltam is. De vagy ő nem kellett nekem vagy én nem neki, pedig eleinte még tetszettem. PFeeejjjj... nem vagyok csajozó life-styleú sajnos, még mindig kissé szokatlan a csajozás:/

Szeretethiányom van akkor mindig beszélgetek lány ismerőseimmel:) Vagy gyúrok. Nekem ez használ. Vagy még khm... egyéb tevékenység is van amit ilyenkor csinálok és vmivel jobb:D

Tetszem magamnak, sztem jóképű vagyok meg a gyúrás is eléggé meglátszik de mivel annyira nem hívom fel magamra a figyelmet ezért nincs mindig lehetőség. Most oda kéne menni egy lányhoz akinél lehet esélyem, de a rohadt életbe hogy csak halasztom -.- Idegennél kezdeményezés már nekem kicsit hardcore.

Tudom hogy lesz bnőm, de akkor is sz@r néha egyedül lenni.

F18

2012. jan. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!