Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy népszerű és sikeres fiúnak, miért ilyen nehéz meghódítania egy visszahúzódó lányt?
Figyelt kérdés
én vagyok a fiú(24) és van egy lány(23) akivel jó kapcsolatunk van,meg sokat beszélünk,szemezünk,jól elvagyunk egymással,de a lány hol ilyen,hol olyan,csak ha ketten vagyunk,akkor mer megnyílni, nagyobb társaságban teljesen visszahúzódik,mert nekem még sok barátom van a munkahelyünkön,és ha másokkal is beszélek,ilyenkor szinte elmenekül előlem, most akkor mégse jövök be neki? vagy csak ennyire félénk? mit tehetnék,hogy közelebb kerüljek hozzá,és ne csak barátság legyen köztün2012. jan. 17. 17:12
11/20 anonim válasza:
Sikeres fiú? 24 évesen az már inkább férfi! Jól menő vállalkozásod van? Jól keresel? nekem ezek jelentik a " sikeres " szót. Emberedre akadtál ezek szerint, az a csaj nem teszi szét a lábát a "sikeres" pasiktól, megkell érte dolgozni.
12/20 A kérdező kommentje:
abba most nem mennék bele,h milyen vállalkozásom van. a lényeg,h sikeres vagyok,és mindent önerőből értem el,ez eddig minden lánynál azonnal sikert aratott,de ennél a bizonyosnál még nem vagyok benne biztos,pont ezért kell Ő nekem
2012. jan. 17. 17:29
13/20 anonim válasza:
Remelem am összejön neked :)
Én egy ugyanilyen nőt akarok meghódítani annyi h te előrébb jársz vele
14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,hát megteszem ami tőlem telik,de lehet,h nagyon türelmesnek kell lennem:/
2012. jan. 17. 17:32
15/20 anonim válasza:
gondolom nem akar mások előtt (akik ráadásul nem az ő barátai, hanem ismeretlenek) olyan dolgokról beszélgetni mint kettesben..
vagy, nem lehet hogy olyankor te a barátaiddal beszélgetsz, őt meg kb lesz.arod?
17/20 anonim válasza:
szerintem az lenne a legjobb, ha végre leszállna a heréd, és el mernéd hívni egy randira, ahol kettesben lehettek
persze lehet, hogy az zavarja, hogy együtt dolgoztok, fel kéne mondanod, vagy kirúgnod őt, hogy ne ez legyen az akadály.
18/20 anonim válasza:
Ha ilyen nagyképű majom vagy akkor miért csodálkozol, hogy egy normális csajnak nem kellesz?
19/20 A kérdező kommentje:
jaja nagyképű vagyok,de én legalább beismerem. sőt neki is beismerem..és erre ő azt szokta mondani,h- jaaj dehogyis
2012. jan. 17. 18:07
20/20 anonim válasza:
Hello mi lett azóta?? Jó régi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!