Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezek után?

Figyelt kérdés

A pasimmal 2 hónapja vagyunk együtt.Ő 23 Én 17. De még csak múlt szombat óta járunk "hivatalosan" (Akkor beszéltük meg) A második talin elcsattant az első csók és kb 3 hete az első petting is megvolt.Múlt szombaton taliztunk és csak én csináltam neki mert nekem pont akkor megvolt -_- .Tegnap beszéltünk msnen és mondta hogy egész nap rossz kedve volt mert látta a volt barátnőjét :S Kb 6 hónapja szakítottak.Kérdeztem tőle hogy szereti e még ő azt mondta tiszta szívéből gyűlöli .De szerintem ha tényleg így lenne akkor nem beszélne olyan gyakran róla és nem lenne rossz kedve attól ha meglátja :S Azt mondta nehezen tudja elfelejteni mert olyan volt mintha már együtt laktak volna és nagyon szerette csak a csaj bunkó volt és köcsög és leégette azon a környéken ahol lakik. Ezek után én azt nem értem hogy miért nem tudja elfelejteni :S Jó én is így voltam a volt pasimmal és szombaton véletlenül láttam is és kicsit rossz kedvem volt utána de nem mondtam a pasimnak,mert felesleges! A pasim azt mondta hogy 2 hónap után ő már szerelmes szokott lenni de most nem az :S És nem szeretné ha én az lenék, mert ha ő mégsem lesz szerelmes akkor nem szeretné ha szenvednék :S És azt is mondta hogy nem szeretne nekem fájdalmat okozni :S pppppffffff egy kezemen nem tudom megszámolni hogy hányszor sírtam már mert megbántott.Úgy érzem csak kihasznált szex téren..Mondta hogy nagyon fontos vagyok neki és nagyon jól érzi magát velem de nme tudja elfelejteni azt a csajt :S Rám is sokat szokott gondolni de a voltcsajára is :S

Valaki segítseeeen!!!! Mit csináljak ? :S

2009. máj. 26. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha 6 hónap után is az exe miatt kesereg akkor küld el még mielőtt még jobban belezúgnál.Hisz ha a volt barátnője egyszer csak úg dönt,hogy szeretné újra kezdeni a pasival ő gondolkodás nélkül menni fog és te csak szenvedsz majd miatta.Keress egy olyat aki csak téged szeret és nem gondol közben másra!
2009. máj. 26. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, ha a volt csajára ennyit gondol, hagyd! jobban jársz úgy. bármennyire is fáj, inkább engedd el. vannak esetek, amikor jó a kitartás, de ez nem olyan :S
2009. máj. 26. 21:02
 3/5 anonim válasza:
100%

sztem hagyd a fenébe.

ha télleg így van ahogy leírtad nem éri meg.

keress jobbat.

2009. máj. 26. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én megmutatnám neki az ajtóhoz vezető utat. Jól érzed, kihasznált, bár elképzelhető, hogy nem tudatosan, csak így alakult. De erről mindenképp beszélnetek kell.
2009. máj. 26. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

furcsaságok halmaza :)

én most leszek 23, igaz én nem járok két hónapja egy 17 éves leányzóval( bár igencsak jó lenne :D ), 1 éve szakított velem a barátnőm akit tiszta szívemből szerettem, ha meglátom én is elkeseredek (ő volt az első és igen nagy szerelmem legalábbis részemről) no meg kiver a víz, dekoncentrált leszek, és remegek. Ő is leégetett ott ahol lakom, sőt együtt is laktam vele, elrontotta a szülinapomat, és szilveszterem is miatta dőlt össze...

már annyira hasonló a sztori egyedül a 17éves szenvedő fél hiányzik a történetből... bár én annyira megszeretnék szabadulni eme béklyótól hogy megtennék bármit azért hogy velem legyen valaki, és csak annak örülök hogy nem rólam szól, mert nem szoktam kihasználni a lányokat

mit csinálj? beszéld meg vele, a párkapcsolat párbeszédről is szól, ha nem tudsz vele beszélni (lásd volt bnőm, vele semmit nem lehetett megbeszélni, mert sírt bármit felhoztam ami probléma lett volna) akkor felejtsd el mert nem fog működni, és valaki csak szenvedni fog a kapcsolatban, jelen esetben azt hiszem te...

de erősnek kell lenned "kislány" !!

2009. máj. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!