Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott így érezni?
Kicsit több, mint egy éve szakítottak velem. Nagyon - nagyon szerettem azt a fiút, nem akartam már senki mást. Ő viszont nem akart engem.
Azóta kezd egyre jobban halványulni az emléke, és most már megtetszett más is, akivel ismerkedem. Viszont, ha a régi érzés emlékét idézem magamban fel, hogy az egykorit mennyire szerettem, elfog az undor magamtól. Most más után megyek, mintha csak alsóneműt váltottam volna...Eszembe jut, lám, így lett belőlem "kur*a"... ennyit a nagy szerelmekről. Ha kirakják az embert, tovább kell lépnie, és tud is tovább lépni.
Valahogy elszomorít az egész... hogy ez lett belőle, tovább kellett lépnem. Persze mindig jön más, de ez az utolsó dolog, amit akarok, hogy váltogassák egymást az életemben a párjaim. l, 24
Nem, mert pasi vagyok. Viszont nem attól lennél krva,
mert így gondolod. Megnyugtatlak, nem vagy az. Szimplán
csak "lelkis" vagy, ennyi.
Szép dolog,hogy ilyen ragaszkodó vagy
Igen,szokott más is így érezni és ők is túlteszik magukat idővel a dolgon.
Ne aggódj majd te is túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!