Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes férfi - huszonéves lány felállás?
Figyelt kérdés
Az egyik kollégámról van szó. A munkahelyemen én vagyok a legfiatalabb (24/N), 2 éve dolgozom ott. Van egy kollégám, elejétől kezdve éreztem a szikrát kettőnk között. Egy félreértés miatt azt hittem, nős, így kerültem őt jó darabig. Kiderült a tévedésem, azóta randira is hívott, de nem tudom eldönteni, akarhat-e tőlem valamit komolyabban, egyszerűen nem tudom elhinni. Ő 41 éves. Tényleg érdekelhetem normális kapcsolat céljából, láthat bennem valamit? Rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ezért kételkedek nagyon. Abban az esetben még a valós koromnál is fiatalabbnak gondolt egy férfi, és a vélt koromból kifolyólag naivabbnak is, azt hitte, hogy néhány szép szóval könnyedén ágyba vihet. Ilyesmire nem vagyok vevő. Tehát emiatt hiszek nehezen. Szívesen fogadnám, ha van valakinek hasonló tapasztalata, tényleg lehet ez komoly érdeklődés a részéről, vagy csak a "fiatalságomnak" szól?2012. jan. 16. 19:21
11/18 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be az idős pasik... Neked kell tudnod mit akarsz.
26N
12/18 anonim válasza:
hát a negyvenes-huszonéves szerintem már apakomplexus. egészséges korkülönbség van, de a 20 év az már sok. aki azt mondja, hogy ez nem apakomplexus, az csak nem akarja beismerni. apád korú férfi. de ettől függetlenül szerethetitek egymást, a kettő nem zárja ki egymást. csak számíts arra, hogy ő ennyi idősen mást akar az élettől, mint te! és ő már régen megtapasztalta azt, amit te még most tapasztalsz, illetve előtted áll!
13/18 anonim válasza:
Apakomplexus? :-D
Elárulom, hogy évezredekig a férfiak 10-15 évvel idősebbek voltak a párjuknál általában.
Csak az elmúlt 50-100 évben jött "divatba", hogy a közel egyidős férfi-nő párkapcsolat lett elfogadottabb társadalmilag.
Ez is csak a nyugati országokban.
Másrészt kit érdekel, ki mit mond, ha működik a kapcsolat és szeretik egymást?
14/18 anonim válasza:
Mint tudjuk a férfiak előbb halnak. Szerintem nem jó, én nem szeretnék utolsó évtizedeimben özvegy lenni. Sajnos kolléganőm anyukája teljesen beleőrült. 12 év volt a korkülönbség és már lassan 20 éve meghalt a férje. 60-on felül már nagyon nehéz újra párt találni. Egyenlő a lehetetlennel.
15/18 anonim válasza:
Az kiszámíthatatlan, ki hal meg előbb.
Aki statisztikák és társadalmi elvárások alapján keres párt, annak valami baj van a gondolkodásával (szerintem)...
16/18 anonim válasza:
Akkor segítek, valószínű, hogy nem a fiatal nő, hanem a nála jóval idősebb pasi. Nem annyira kiszámíthatatlan, általában így van.
17/18 anonim válasza:
Amúgy szerintem az apakomplexusban szenvedők gondolkodásban van a gond. Valószínűleg lelki sérültek.
18/18 anonim válasza:
Nálam a mai napig mükődik,32 év korkülőmbség az ő javára.Már tőbb mint 10 éve vagyunk együtt.És sosem volt apakomplexusom,csak nem érdekel a kora,hanem csak az ember és a férfi.Ja és nekem van pénzem nem neki mielőtt a küvetkező hozzászolo ebbe kütne bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!