Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se vele, se nélküle?
Jelenleg is benn vagyok ilyenbe és nem tudom meddig fog tartani, biztos hülye vagyok...
Soxor összeveszünk, van h 1 hétig nem beszélünk, de akkor mindig ő keres, vagy egy idő után én, mert valamilyen szinten szükségünk van arra ,hogy lássuk a másikat időnként..mert akkor vagyunk nyugodtak....
(ezt elég hosszú lenne most kirészletezni szóval most ennyi...:)
ez az állapot akkor következik be, ha nagyon idióta elviselhetetlen seg*arcú lökött vagy. vagy a párod az.
DE!!!4!4!44!!?!?!?+!!
ha ennek ellenére sem bír/bírsz elszakadni tőle, akkor szerelmes vagy, és a szerelmednek nem feltétele, hogy a párod/te normális legyél, tehát nincs feltétel, tehát feltétel nélküli szerelem, tehát ez a legszebb?!!?! =)
4.
ez félig így van félig nincs! félig igazad van félig nincs.
lényeg hogy így is sz@r úgy is sz@r!
Egy idő után ez vagy kialakul, és 2 lehetőség lesz: vagy együtt, vagy véglegesen külön.
véglegesen külön akkor tudod csak igazából, ha találsz mást, aki feledteti, akibe beleszeretsz.
5.
romantikus paradoxnak szántam :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!