Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiakat kívánok a párom mellett. Próbáljam tovább elnyomni az érzést vagy csaljam meg titokban?
Nehogy megcsald! Vagy szakítsatok - vagy ha azt nem is, szüneteljetek, néhány hétig ne keressétek egymást, és utána megint - vagy szerepjátékozzatok!
Tudom, perverznek hangzik, de ha beleélitek magatokat, nagyot tud dobni a kapcsolatotokon.
Nem értem a megcsalás miért lenne egyenlő azzal hogy elveszitem???
Az életben nem tudná meg ha megtenném. Nyilván nem pont a haverjával csalnám meg.
A pasik kevésbé veszik észre, ha megcsalják őket, nekik nincsenek erre olyan kifinomult radarjaik, mint nekünk, nőknek. :)
Több lehetőséged van, vagy valóban kerülöd még a lehetőségét is, és elnyomod az érzést. Vagy flörtölgetsz, udvaroltatsz magadnak és majd meglátod: nem kizárt, hogy amikor eljutnál odáig, hogy ágyba bújtok, megfutamodsz (én voltam így!). Vagy tényleg megcsalod, és óvatosan csinálod. Vagy szakítasz.
Ezek a lehetőségek, a döntés a tiéd, bárki bármit is mond.
Én is megérzem a dolgokat, hiába férfi vagyok. Ilyet csak akkor jelents ki, ha minden férfit ismersz a vilgáon, amit kétlek.
Gondolj bele, hogy fordítva mit reagálnál. Egészbiztos vagyok benne, hogy nem fogsz neki egy rózsát a kezébe nyomni, hogy végre már...
Egy pár vagytok elvileg. Két test egy lélekkel. Jobban teszed,ha otthagyod a párod, én ilyenre még csak gondolni sem tudnék, ha szeretem a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!