Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után hívtátok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után hívtátok el a barátotokat/barátnőtöket hozzátok?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok,köszi :)
2012. jan. 16. 14:37
1 2
 11/16 tevetke ***** válasza:
Én sem békési vagyok, mégis megértettem mit akar, sőt még azt is levágtam, hogy ő biztos szabolcsi...
2012. jan. 16. 15:05
 12/16 Macs1209 ***** válasza:
Mert már ki van javítva a kérdés :D
2012. jan. 16. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Én kb. égy hónap után hívtam el a barátomat hozzánk, viszont én mán hamarabb möntem hozzájuk, azt hiszöm, két hét után.

Csókoltatlak Csongrád megyébül.

El sé hinnéd, mi, hogy egyetemista vagyok a jogi karon Debrecenbe', és mielőtt odakerültem, életemben nem hallottam a 'nálatok'-at használni a 'hozzánk' helyett(helyött...)

Ezzel csupán arra akartam rávilágítani, hogy nem hülye az, aki nem érti, és nem helyes csak azért, mert nálatok így használják. És természetesen full értelmetlen egy olyan embernek, aki még sosem hallotta ilyen formában.

19L

2012. jan. 16. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Jóval az összejövésünk előtt átmentünk néha egymáshoz. :)
2012. jan. 16. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Rögtön bemutattam mert tudtam, hogy ő az igazi, ő volt az első nő akit bemutattam, de nem bántam meg, ő lett a feleségem.

24/F

2012. jan. 16. 15:44
 16/16 tevetke ***** válasza:

11-es vagyok

Jól megaszontam, szóval : Én békési vagyok még is megértettem...

2012. jan. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!