Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? A párom és egy kedves hölgy között kell választanom!
kutattál utána? szééépvagy
mind a kettőtöknek gratula. te sem vagy jobb semmivel. jöjj össze a "hölggyel" vele kufircolhatsz egész nap, ahelyett,hogy megbeszélnétek a problémákat a pároddal.
a másik nőt választd szerntem. a 13éves kapcssolat már halott.nincs szex?
örlüj neki hogy kaphatsz egy olyat aki olyan amilyet szeretnél.lépj tovább az új felé, amíg még lehet. a lány sem fog örökké várni rád.
"megbeszélnétek a problémákat a pároddal."
Ugyan már mit lehet ezen még beszélni, szerintem már sok nem maradt belőle.Még pár év és a csaj fog otthagyni téged, nem te őt.
én is a másik nőre szavazok.
a 13 éves kapcsolat nem megy, nem kell erőltetni.
"A párom azt mondta nem igényel havonta 1 alkalomnál többet"
"A párom hallani sem akar gyerekről"
"majd idővel a kettejük közti intimitásról olvashattam"
Ez már nem is kérdéses szerintem, nehéz az ilyen haldokló kapcsolatot feléleszteni.Az új csaj se biztos, hogy nem unik rá a dologra de legalább vele is lehúzhatsz 13 évet aztán jöhet a következő.Vicceltem, de a mostani kapcsolatod szerintem csak vegetál, csak szimbolikusan létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!