Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatban vannak kisebb nagyobb viták?
mostanában a barátommal egyre kevesebbszer értünke egyet ...
eddig egy elég "erős" lány voltam lelkileg ...és mindig is kimondtam mindent habozás nélkül ha valami volt...
de mostmár ha a barátom is kezdi a vitát akkor is valahogy úgy hozza ki az egész helyzetet h én kérek bocsánatot .... :S
tudom h nem kellene.. mert persze én is tudom még akkor is amikor kimondom! de szeretem és inkábbb be szeretném felyezni a veszekedést...
rosszúl csinálom ? vagy minden kapcsolatba vannak kissebb nagyonn viták ?
nem akarom h ez legyen .,.. inkább hagyom h úgy legyen ahogy neki is jóó... fölöslegesen nem vitatkozok...
persze az sem lesz h én meg szenvedek! ha valamivan akkor inkább megbeszéleme vele nem vitatkozok!
Van vita, amikor megbeszéljük, hogy ki mit szertene,
és van veszekedés amikor már mindegy miről van szó csak azért harcolunk, hogy miénk legyen az utolsó szó.
Az ilyen értelemben vett viták szükségesek és jók, mert a párod nem tudja, hogy mi a jó neked, ha nem mondod meg neki.
Veszekedések is előfordulnak minden kapcsolatban, szerintem jó is feszültséglevezetésnek, de ezekkel nagyon csínyán kell bánni. Ha havi 2-nél gyakoribb az már nekem gyanús.
Azt meg tudomásul kell venni, hogy néha egyik néha másik félnek kell beadni a derekéát, ha ellentét van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!