Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szoktatok a párotokkal lenni?
Mi 3 és fél hónapja vagyunk együtt és 17/f vagyok.Nekem nagyon szokott hiányozni a barátnőm, de nem tudom eldönteni, hogy ő viszont így van e vele.Nem egy városba járunk suliba, így hétköznap csak nehézkesen tudnánk találkozni.
Ti mennyit lennétek a helyemben a barátnőtökkel?
És nekem mit tanácsoltok?
egy kollégiumban lakunk, igaz hogy most vizsgaidőszakban keveset találkoztunk, de így is felugrottam hozzá napi ~1 órára
egyébként ne vidd túlzásba a találkozást, jó jó..kell is, de ha ez szokott a legtöbbször a kapcsolat kifulladásához vezetni
Hát embere válogatja. Mi eleinte a munka miatt nem voltunk csak hétvégén meg talán hétkozben egyszer egyutt, de mióta nincs melónk van h 24/7
De mi már 2 éve egyutt vagyunk
Mi minden hétvégét együtt töltünk, hétköznap viszont egyáltalán nem vagyunk együtt, mert én tanulok, ő meg dolgozik/tanul. Pont ma ment haza, és ilyenkor mindig tiszta letargiában vagyok, alig várom a pénteket.
Persze jót tesz néha egy kis távolság, de szerintem ha közelebb lakna minden nap találkoznánk, már csak a szex miatt is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!