Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit szoktatok a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szoktatok a párotokkal lenni?

Figyelt kérdés

Mi 3 és fél hónapja vagyunk együtt és 17/f vagyok.Nekem nagyon szokott hiányozni a barátnőm, de nem tudom eldönteni, hogy ő viszont így van e vele.Nem egy városba járunk suliba, így hétköznap csak nehézkesen tudnánk találkozni.

Ti mennyit lennétek a helyemben a barátnőtökkel?

És nekem mit tanácsoltok?

2012. jan. 15. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én hetente 1-2 napot, de 100 kilométerre lakik, és mindketten suliba járunk, így csak hétvégére tudunk találkát összehozni.
2012. jan. 15. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:

egy kollégiumban lakunk, igaz hogy most vizsgaidőszakban keveset találkoztunk, de így is felugrottam hozzá napi ~1 órára

egyébként ne vidd túlzásba a találkozást, jó jó..kell is, de ha ez szokott a legtöbbször a kapcsolat kifulladásához vezetni

2012. jan. 15. 22:44
 3/13 A kérdező kommentje:
és akkor mennyit?mmint ha találkoztok.
2012. jan. 15. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát embere válogatja. Mi eleinte a munka miatt nem voltunk csak hétvégén meg talán hétkozben egyszer egyutt, de mióta nincs melónk van h 24/7

De mi már 2 éve egyutt vagyunk

2012. jan. 15. 22:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Minden időmet vele töltöm.
2012. jan. 15. 22:50
 6/13 A kérdező kommentje:
mi 4 5 órát vagyunk együtt.
2012. jan. 15. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Mivel egy helyre jártunk,igy napközben kicsit,délután szinte mindig együtt,hétvégén szombat reggeltől vasárnap délutánig együtt,együtt is aludva.
2012. jan. 15. 22:55
 8/13 A kérdező kommentje:
És mennyi idősek vagytok, voltatok ekkor?
2012. jan. 15. 22:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi minden hétvégét együtt töltünk, hétköznap viszont egyáltalán nem vagyunk együtt, mert én tanulok, ő meg dolgozik/tanul. Pont ma ment haza, és ilyenkor mindig tiszta letargiában vagyok, alig várom a pénteket.

Persze jót tesz néha egy kis távolság, de szerintem ha közelebb lakna minden nap találkoznánk, már csak a szex miatt is. :D

2012. jan. 15. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja, és én 17L ő 20F, másfél éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elejétől így ment.
2012. jan. 15. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!