Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most melyik lányt válasszam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most melyik lányt válasszam? Mert 3x megcsaltam a barátnőm..

Figyelt kérdés
olyan probléma ált fel hogy van 1 barátnőm 2 héten belül megcsaltam 3 lányal aból egyel pénteken öszejötem tehát most van 2 barátnőm nevezzük őket 1es nek meg 2esnek, na hát se az 1es se a 2es nem kel, mivel most legláb 10 másik nővel kavarok és onnan nagyon tetszik 2, ők lesznek 3as és 4 es, na a 3as az azért jó mert itlakik nem messze tőlem csak fiatalab 2 ével és így nemjó a 4 es meg nagyon bomba meg kellek is neki de azzal meg 1 gimibe járok... na most meiket válasszam a 3ast vagy a 4est?
2012. jan. 15. 21:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
nem hejzet.. helyzet.
2012. jan. 15. 22:15
 22/39 anonim ***** válasza:

Szerintem kötelet válassz, vagy egy jó orvost aki kasztrál.

De tegyük fel ez nem fake, és a kérdező elképesztő kétségek között vergődik, és egy normális ember is lehet belőle egy nap.

dobj fel egy pénzérmét, és amíg a levegőben van, rá fogsz jönni melyiket akarod

2012. jan. 15. 22:17
 23/39 A kérdező kommentje:
ez nem fake, és mondom nem ilyen vagyok csak most ez így alakult ,(meg nem ismeritek a körülményeket) és most nem tudom eldönteni hogy a 3as vagy a 4es legyen
2012. jan. 15. 22:20
 24/39 anonim ***** válasza:
nem mindegy? azt is meg fogod csalni
2012. jan. 15. 22:33
 25/39 A kérdező kommentje:
most fordult először elő életemben hogy megcsaltam a baártnőm... á de hüjeség volt ide feltenni ezt a kérdést mert nemis ismertek és nem tudjátok hogy milyen vagyok ....
2012. jan. 15. 22:45
 26/39 anonim ***** válasza:

Én szerintem válaszd a 6-ost, őt pont ismerem is...

Van is róla egy képem:

[link]

Na látod? Ő róla beszélek. Vele megismerkedhetnél közelebbről is :)

2012. jan. 15. 23:44
 27/39 A kérdező kommentje:
képzeld megvan de mia g**** nek olvasam amikor saját nyelvjárásom van
2012. jan. 15. 23:48
 28/39 anonim ***** válasza:
Tévedés, most csaltad meg a barátnődet először, másodszor és harmadszor is :D Mondjuk nem igazán sajnálok senkit a számozott jelöltjeid közül, ha ilyen pasi kell nekik, megérdemlik, amit kapnak.
2012. jan. 16. 09:11
 29/39 anonim válasza:
Kérlek áruld már el, hogy hány éves vagy, nagyon kíváncsi vagyok.
2012. jan. 16. 11:26
 30/39 anonim ***** válasza:
A saját nyelvjárás meg az h valaki nem tud helyesen írni két kulon dolog
2012. jan. 16. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!