Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rea a baratomat hogy bocsasson meg?
tegnap delutan megkivantam es neki fogtam masztizni magam mar amikor javaban zajlott O hazajott es en nem vettem eszre s latta h mit csinalok es h vibratorral csinalom amit eddig nem tudom h van nekem (mar 2 eve megvan) 3 eve vagyunk egyutt. Nagyon ki akadt amit latott nem tudta elkepzelni h mi vezetett arra h en hasznalja a vibrit, es h miert nem mondtam meg h nem tud ki elegiteni engem. az estetol nem beszel velem es mar egy nap eltelt es meg kulon is aludtunk mondta nekem h legyek boldog a vibratorommal mert vele nem vagyok meg elegedve. Mit csinaljak h mar bekuljunk ki es aludjunk egyutt
koszonom elore is a valaszokat
Bammeg ne legyetek már ennyire sötétek. Szeretem a testem, de a páromnak tartom fent, nekem ott az ő teste, vili? És tökéletesen tudja, mi a jó nekem, és elégedett vagyok, hogy Ő fedezte fel.
egy a 2 százalékból
ne essetek egymasnak mert tenyleg van aki nem szereti a masztizast
inkabb egy ferfi mint egy vibrator vagy uj
tudom h nagyfeju es makacs de ezt nem tudja elfogadni tolem h ezt latta h csinalom
Az én párom kimondottan szereti, ha masztizok elötte, és szex közben is használjuk!
Nincs ebben semmi rossz...
Az senkinek nem tűnik fel, hogy szegény fiú nem is tudott két éve erről a vibrátorról? Azért ilyen illene elmondani... Hátha akkor nem lenne ez a helyzet... Dehát biztos a fiú a rossz, mert nem esik neki jól, hogy nem tud róla...
Ja és lány vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!