Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababák! Járnátok olyan pasival, akinek kétütemű wartburgja van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 18:11
11/19 Hanariko válasza:
10. válaszoló egyetértek...
amúgy kérdező a cicababák azt se tudják mi az hogy KÉTÜTEMŰ wartburg...
12/19 A kérdező kommentje:
Akkor Trabant azt csak tudjak mi :D
A cicababak helyett meg akkor legyenek a magukat felsőbbrendunek tartott nocik ;)
2012. jan. 15. 18:25
13/19 anonim válasza:
Annak van a legkényelmesebb hátsó ülése a világon.Jó puha,süppedős,semmi biztonsági öv kartámasz,vagy egyéb fölösleges dolog.Letisztult,kényelmes belső tér jellemzi eme járművet. XD
14/19 anonim válasza:
És az a hang,az a csodálatos kormányválto,az elégetett benzin szaga. ááá mindjárt elélvezek.
15/19 anonim válasza:
Én mások által elég dekoratívnak mondott nő vagyok, és esküszöm, hogy semmi bajom nem lenne egy ilyen kocsival, szerintem hatalmas poén lenne egy ilyennel csapatni le nyáron a Balatonra:D És szívesen ki is próbálnám, mert még nem vezettem 2 ütemű kocsit. Éljenek a régi szép NDK-s suttyó idők:D Amúgy exemnek is volt egy ősrégi Skodája és imádtam őt a kocsijával együtt Üdv.
16/19 anonim válasza:
Nekem Trabantom van, kétütemű 1990-es. Akinek nem tetszik, így járt! Imádom vezetni.
17/19 anonim válasza:
Cicababa vagyok. :)
A páromnak egy 15 éves Mazdája van.
Nem Audi, de gurul, s ez a lényeg.
Puszcsi!!!
:D
18/19 anonim válasza:
Volt egy régi barátnőm, de olyan rátarti volt, hogy amikor hazavittem, a faluja határától inkább gyalog ment, csak ne lássák meg ilyen autóban. Azóta hanyagolom a "cicababákat".
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem járnának veled! Felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!