Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. Van egy szintén 14 éves barátom. Aki tényleg nagyon szeret engem és én is őt! LENT?
Nagyon-nagyon-nagyon ritka sajnos. :/
Barátnőm most 18 éves és szintén 14 éves koruk óta voltak együtt a barátjával. Tavaly szakítottak...
Remélem, Ti másképp lesztek egy sokáig együtt maradtok! :)
Lehetséges, de ne hitegesd magad ilyen szentimentális baromsággal! Rengeteg dolog közbejön majd, és ez így van rendjén és biztosra mondhatom: nem fogtok együtt maradni. Nincs ezzel semmi gond, kellő tapasztalattal fogsz rendelkezni, az évek során egyre jobb emberismerő leszel és rájössz, hogy nem is bánod, hogy vége, még ha ez most hihetetlennek is tűnik. 6-7 év alatt rengeteget alakul a személyiséged, mások lesznek a prioritásaid. Ezeket még egy több éves kapcsolat is nehezen kezeli, nem hogy egy hormonbomba tiniszerelem. Nem bántani akarlak, de nem véletlenül mondják, azt amit: ez a tapasztalata mindenkinek. Te is átéled, tanulsz belőle és ez kell ahhoz, hogy ha eljön az ideje olyan embert válassz életed végéig, akivel mindenben passzoltok akármi is történik! 14 évesen egy kapcsolat nem a legjobb, de ha már van nem kell egyből ilyen távlatokban gondolkozni. Szeresd amíg tudod, aztán ha vége felejtsd el gyorsan.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!