Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyobb esélyem van egy lánynál ha valami értékeset veszek neki mielőtt randira hívnám?
Figyelt kérdés
Mert azon gondolkozok hogy veszek neki valami ékszert2012. jan. 15. 15:35
11/13 anonim válasza:
az már régen rossz, ha te szimbolikusan meg akarod vásárolni, ő pedig beleegyezik. ékszert speciális alkalomra veszünk, hosszabb idő után.
exem pl az első héten hozott nekem ajándékot, drága csokit. nem tudtam hova tenni, miért, és mondta, h azért hozta, mivel 1 hete járunk. baromságnak tartottam, mit kell 1 hetet ünnepelni (vagy csak ilyen rég volt nője :D). és láttam rajta, h várja, h én is adok -e valamit, és olyan dühös lettem, hogy engem ne kötelezzen már le, és ne "halmozzon el" ajándékkal, csak hogy én is adjak neki valamit (ajándék, dugás, stb).
12/13 A kérdező kommentje:
igazatok van
én már nem fogok probálkozni ezek után
2012. jan. 15. 16:45
13/13 anonim válasza:
Én csak tomor választ írok, sztem ne vegyél neki, csak elrontasz vele mindent.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!