Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan érdekli a srácot?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmnek van egy barátja és távkapcsolatban vannak, barátnőmnek nagyon bejön az a srác és szereti is, de állítólag a srác nem érez semmit még barátnőm iránt, csak jól érzi magát mellette, ezt barátnőmnek mondta el. 6 hónapja járnak, én tudom, hogy nem minden esetben van szerelem első látásra, de most nem tudom, hogy ez mikor vagy mennyire fog elmélyülni náluk mármint az érzések, jó azt tudom, hogy nem egyforma, mindenkinél máshogy alakulnak az érzések és nem egyforma idő telik el mindenkinél mikor már az érzelmek is belépnek a kapcsolatba, de arra gondoltam nem -e véletlen csak a szex miatt van vele a srác, bár nem tudom mert a srác állítólag őszinte barátnőmmel, ahogy barátnőm mondja nekem. Tudom kialakulhatnak még az érzések, de barátnőm sokszor elég bizonytalan, de azért remélem boldogok maradnak és hosszabbtávú kapcsolatuk lesz. Én próbálok neki tanácsokat adni és tapasztalatomból merítem a tanácsokat, de most én is elvesztettem a fonalat, hoy a srác azt mondja neki, hogy nem érez iránta semmit és ha most nem érez lehet később sem fog, de jelenleg jól érzi magát barátnőmmel.:O Szerintetek komolyabbra fordulhat náluk a dolog, vagy lesz olyan egyáltalán, hogy megerősödnek a srácban is az érzelmek barátnőm iránt? Egyébként jól elvannak és vita sincs nagyon köztük, igaz nem sűrűn taliznak sajnos, de nagyon remélem eljön az idő mihamarabb, hogy a srác viszon érezzen barátnőm iránt. Várom a tapasztalatokat is, akik már jártak vagy járnak máig is ilyen cipőben. Ti mit léptetek ilyen kapcsolatban vagy ha ismertek ilyen személyeket miket tanácsoltatok neki? Köszike a válaszokat előre is. 26/L

Barátnőm Évi 19 éves, barátja Peti 24 éves

2012. jan. 15. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2012. jan. 15. 14:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, mondjuk ez is igaz lehet, csak nem tudom barátnőmnek hogy mondjam el, mert tuti nem esne jól neki az már biztos és nagyot csalódna. Sajnálom, hogy ilyen pasiba botlott.:/
2012. jan. 15. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!