Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Besétált a csapdába, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Besétált a csapdába, ami meglepett, és most nem tudom mit kezdjek vele.22/L Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A pasim 24/F próbára lett téve. Megrendeztünk neki egy ziccer helyzetet, hogy rákattan egy lány, és ő majd eldönti:

hűség vs. becsajozás. Döntött: nem ahogy reméltem....

Nem tipikusan "röptében a legyet is" típus, de hát látszik: nem is hűséges! Ti most mit tennétek?

2012. jan. 15. 07:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az azért taszítóbb h vizsgáztatod a csávót 21L
2012. jan. 15. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Undorító dolog ilyen csapdákat állítani. A pasiddal nincs semmi gond, tök normális, olyan, mint a legtöbb férfi. Örülj neki! Ők nem a hűség példaképei szexuális téren. Érzelmileg már annál inkább tudnak ragaszkodni. A megcsalás is akkor gáz, ha érzelmekért lép félre. Ha csupán a szex hajtja, annak nem sok jelentősége van. Fiatalon gyakrabban előfordul, de az idő múlásával ők is lenyugszanak kicsit.

27/N

2012. jan. 15. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:

"A pasiddal nincs semmi gond, tök normális, olyan, mint a legtöbb férfi."

Ez nem normális, de lehet sok ilyen van. Téged lehet ilyenek húzgálnak, de egy normális nő, nem ilyenre vágyik.

2012. jan. 15. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Hmm... elég sok nő mondta ezt szemétségnek ;) És meg lepő :P:) Ám küldenélek a francba kedves kérdező ;) Te állítottad oda azt a csajt... és ha sz*r a kapcsolatotok mert te ilyenekkel b*szogatod szegény pasidat. Akkor jó hogy a másik csajt fogja választani. Ha egyszerűen jó a kapcsolatod ak meg nem hagy ott. Így gondolkozz ne úgy hogy most elment másik csajjal mi van akkor inkább a kapcsolatodat lendítsd fel minthogy szakítasz vagy nem szakítasz. És ha szereted ak szerintem jobban jársz ha tartod a szádat ;)

Üdv:Én

2012. jan. 15. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

tökmindegy h ő állította oda a csajt vagy nem..előfordul ez az életben is.megcsalós roh@dék a pasija,nehogymár a csaj legyen a hibás mert megcsalta a barátja!!megtette volna akkoris ha más csaj mászik rá.csak így kiderült a dolog.

ne gyertek nekem a csokival,mert ha én nem akarok csokit enni,akkor nem fogok ennyire egyszerű az egész.meg azzal se gyertek hogy ez normális.aki szereti a párját az nem csalja meg.NA EZ a normális.szerintem dobd ki a pasid.. hja "normális"" mert olyna mint a többi:megérzi a pu..ci szagot és se nem lát se nem hall.ha nektek ez a normális hát gratulálok

2012. jan. 15. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Szó sincs arról, hogy normális!

Ugyanannyira nem normális, mint az, hogy valaki bepalizza a paliját. Engem nem állítottak még ilyen válaszút elé, de én is szoktam játszani. Leginkább úgy, hogy az "alany" tisztában van azzal, hogy játszunk (ő is)!

Ergo, ha a párom (akit szeretek és nem tervezem a megcsalását) keresne valakit akit rám állítana, azt úgy kellene eljátszania, hogy a végsőkig elmenve rajtakaphasson, miközben éppen a beépített emberével szexelek. De ebben az esetben meg lenne a véleményem mindkettőjükről.

Illetve nem lenne ebben az esetben, mert bár mindent a szemnek semmit a kéznek.

Verbálisan el lehet játszani a szavakkal, ez nem azt jelenti, hogy meg fogom/fogja csalni őt.

A csokis példám lehet hogy nem a legjobb volt, de mindenképpen szemléltető.

Felteszem a kérdést az eltűnt kérdező felé.

Hogy is történt ez az egész?

Jött a kém és elsétált emberünk előtt, aki utánafordult és hátulról ráugrott...

Vagy.

Jött a kém és ráugrott emberünkre?

Mert ugye nem mindegy, hogy mi is volt a szituáció

Még mindig nem tudom, hogy megtörtént-e az aktus vagy sem, mert ugye ez sem elhanyagolható kérdés!

Mondhatjuk hogy szemétláda a holdunk, mert be akar csapódni a földbe, de nem csapódik be tehát ez csak feltételezés és semmi több!

2012. jan. 15. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
13:47-es, kívánom, h ne érjen majd túl nagy meglepetés, sem csalódás. :D Engem nem húzgál senki, a pasimnak nincs megtiltva semmi, soha nem állítottam próbatétel elé sem. Tudom, h előállhat olyan helyzet, amire nem tudna nemet mondani, ahogy ő is tudja, h ez velem is megeshet. Én büszke vagyok rá, h ereje teljében lévő férfi és érdeklik a nők, de én vagyok az, aki mellett elkötelezte magát. Azonban evolúciós, biológiai ismeretekkel a birtokomban nem ringatom magam abba az illúzióba, h alapjáraton örökké hűségesek lennének. Nem, nem azok és nem is az a dolguk.
2012. jan. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!