Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van olyan férfi aki becsületes jófiú típus ugyanakkor nem merev, begyepesedett?
Figyelt kérdés
Általában szélsőségekkel találkozom.2012. jan. 15. 00:26
22/26 anonim válasza:
Ha kifejtenéd nekem-nekünk, mit értesz merevség alatt, jó lenne, mert így nehéz bármit mondani... Túlságosan ragaszkodik a normákhoz? Vagy fél felszabadult lenni? Nem meri áthágni a szabályokat időnként? 27f
23/26 anonim válasza:
Szia !
Itt vagyok :) Nekem lenne kedvem ismerkedni veled . 24f
24/26 A kérdező kommentje:
07:50 Jóképűnek nem kell lennie, csak nézzen úgy ki, hogy legalább el tudjam fogadni. Vonzalom is része egy párkapcsolatnak. Azt nem szeretem ha kigyúrt, normális vékony alkatúakat szeretem. :)
Merev akivel nem lehet elmenni bárhová, nem igazán tetszik neki semmi, egy kicsit sem kapható hülyeségekre, egyszerűen rugalmatlan, előítéletes, pl. csak azért leszól egy lányt mert csinos és ez biztos ilyen meg olyan.
Írhat akinek van kedve ismerkedni. :)
2012. jan. 15. 15:49
26/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatalkorú. :D
2012. jan. 16. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!