Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt aki kedves aranyos. Nem kell bombanő vagy ilyen plázacica. Egy átlagos lányt. Hmm?
Tanulo, Miss gyonyoru hangu "szende szuzike" lanya raszallt, aki igazabol egy ketszinu luvnya, azota nyalcsorgato pincsikutya a srac.. Mondjuk megerte, mert nem ismernem igy a jelenlegi baratom.. :)
bocs a felbeszakitasert, erintokepernyon vagyok, kicsit gonoszkodik velem.. ^^
íIgazából az a gond, hogy a srácok többsége nem arra vágyik, hogy legyen melette valaki, hanem hogy legyen valaki, akit minnél többször meghúzhat, és aki mindent elnéz. A lányok többsége meg akigyúrt, kockaas, részeges idiótákra bukik, akik meg nem ilyenek elmeetnek a femébe mmindkéét oldalon, mert ha találnak is olyat, aki normális, vagymőrültnagy a távolság, vagy meg egy tahóval van együtt... Suliban dumáltak az első kategóriások, és olyanokkat halottam, hogy az csúcs... Kapásból abból áll a hétvégéjük, hogy se** részegek, nem emlékeznek semmire, aztán a csajok felét lefektetik, aztán meg menje
nek a fenébe... Akkasztani kéne az összrset...
Na bocs, ki kellett írnom :-).
Előző oldal uccsó előtti.
Azért nincs ilyen lány, mert nem erre van igény... Én elvileg kedves, normális, jól kinéző csaj vagyok, és azért nem találok pasit, mert még a csúnya pasik is bunkók és beképzeltek, akiknek csak arra kell egy lány, hogy mutogassák és jól meghúzhassák. Természetes, hogy nincsenek normális lányok, hiszen a pasik 90%-a se normális. Amilyen a mosdó, olyan a törülköző.
Ezt most nem rád értem, de szerintem te is tudod, hogy a pasiknak általában mi az igény, akkor ne csodálkozzunk, hogy a legtöbb csaj ennek akar megfelelni, és ez fordítva is igaz.
53.
osztom a véleményt, nem értem mért kell ezen csodálkozni...
Az én tapasztalatom szerint pont az átlagos, rendes csajok nem kellenek senkinek se. :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!