Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt aki kedves aranyos. Nem kell bombanő vagy ilyen plázacica. Egy átlagos lányt. Hmm?
Helló!
Én is őket keresem kérdező.
Esetleg Debrecen környékiek írhatnak lányok közül, nem eszek meg senkit, csak néha. :D
Csatlakoznék a klubbhoz:-). Akárhányszor nekem bejött valaki, Én neki nem, pedig lány ismeröseim szerint jól nézek ki, csak a három delikvens után már nem hiszem el... Szóval ha van az oldalon 17, 18 éves ózdi lány, és nem zavarja hogy nem vagyok bunkó, és nem egy disco mániás, írjon.
Na így kell társkeresőt csinálni egy fórumból :-).
18f
15 Eves fullnormalis(najo normalis nem, de a mai csajokhoz merve talan) csajszi vagyok.. Pasival.^^
ez van fiuk, ha nem a selejtet akarjatok, tobbet kell dolgozni.. :) Az a gaz hogy az en korosztalyomban a fiuk sz*rnak a normalis csajokra, nekik csak a plasztikbabak meg a szilikonribik, a szoke libak meg a plazacicak kellenek. Volt anno egy nagy szerelmem, osztalytars, tok jol elvoltunk, talan volt is koztunk valami, de tavaly ev vegen az osztaly kituno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!