Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltak már meg? Hogyan tudtad meg?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 17:18
2/8 anonim válasza:
Egy lebuktató telefonhívás,majd egy szaftos sms érkezett rossz időben,rossz helyen.
3/8 anonim válasza:
Elöl hagyta a gépen az ezt igazoló msn-beszélgetést, mikor kérdeztem, hogy leülhetek e netezni?
4/8 anonim válasza:
Hónapokkal az eset(ek) után részegen kibökte, mert már "feszítette" belül a dolog.
5/8 B.angel válasza:
Elszólás, facebook beszélgetés, sms-ek.
Nem volt túl óvatos ez ügyben. =/
Egy másik meg úgy bukott le, hogy megláttam az utcán más lánnyal, aznap repült is.
6/8 anonim válasza:
Én szőke hajszínemmel tele volt az ágy fekete hajszálakkal. Több kérdésem nem volt. Először pakoltam, utána közöltem az okát. Szegény gyerek mai napig egyedül van. :( Én meg boldog. :)
7/8 anonim válasza:
Lefotózták, amint mással smárol...
8/8 anonim válasza:
fura viselkedés (másnak nem tűnt volna fel szerintem, de én paranoiás vagyok - még szerencse:D), kikapcsolta a telefont mikor velem volt (lemerült, nincs kedvem most feltenni töltőre - persze...), aztán erre ránéztem a fb-jára, és miközben ott vártam a lakásán, addig éppen chaten egy másik lányt puhított...mikor hazajött, megmondtam neki, hogy cső, magyarázatot nem adtam (az ilyen kémkedéseket szerintem soha nem szabad bevallani, még a végén neki áll feljebb, hogy mit képzelsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!