Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel mi legyen, ha a házastárs végre visszacsábult?
Adott egy elhidegült házasság, ahol az egyik félnek szeretője lesz előbb-utóbb. Titkos. Jól kijönnek. Kis idő múlva a házastársa újra nyit felé, és hosszú idő múlva végre megint nagyon jól érzik magukat együtt, tán mint régen. Az se véletlen, hogy nem történt válás...
Mi legyen ilyenkor a szeretővel?
14:47!
végre valaki egyet ért velem...hogy "kutyából nem lesz szalonna" :)
egyébként gyermeketek is van? és úgy megy ki külföldre h itt hagy? Vagy ugyanúgy durva lett mint volt, nem törődik veled, aztán nem érdekli igazából semmi és kimegy külföldre? Vagy esetleg mehetsz utána?
Nincs gyerek.
És nem mehetek utána. Eleinte akartam menni, de most már nem is akarok vele menni, mert ő se akarja már csak ezért sem, hogy vele menjek, meg itt vannak az állatkáim és róluk nem fogok lemondani. Tehát azért nem megyek vele, mert ő nem akarja, meg azért se, mert vannak aranyos kis állatkáim és őket nem hagyom el.
És igen, ugyanúgy durva, tehát nem változott semmi. Márciusban fog itthagyni.
De túl fogom élni, ebben biztos vagyok!
najó hát azért egy állatkánál fontosabb lenne a párunk... de itt nem is azon van a hangsúly (az állatkákon)
de értem, és érthető.
csak így ti úgy vagytok együtt, hogy nem is vagytok.
Ha dobod, beszürkül megint minden. Azért jöttetek össze, mert a szeretőd feldob. Szóval addig lesz jó, amíg megvan a szeretőd is.
A megoldás:
polyamory
Sokmindent megbeszéltünk, és azóta jobb minden a férjemmel. A szeretőt nem mondtam. Mert én azt hiszem sok kiábrándulás után is dédelgetem magamban azokat az éveket, amikor még szerettük egymást, bár a kölcsönösből volt kevesebb.
Hülyének érzem magam, rég el kellett volna válnom, de most, hogy "visszatért" hozzám, megint jól érzem magam itthon is.
A szeretőhöz nem fűz érzelmi viszony, de hazudnék, ha azt mondanám, nem jelentős a szerepe manapság az életemben, hiszen miatta érzem újra jól magam elsősorban.
Félek újra megbízni a férjemben, de ha nem hagytam eddig is, lehet, hogy titokban arra vártam, hogy visszatérjen??? de mi van, ha pofáraesés lesz?? Lepattintom a szeretőt, ő meg újra érzéketlen lesz, én meg itt maradok két szék között a pad alatt?
Szerintem pofára esés lesz megint, lehet egy ideig minden jó és szép, de nem lesz ez így utána.
És nem fogsz két szék közé esni. Akkor majd ha gáz van, keresel megint egy új pasit és ennyi. Biztos találni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!