Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törölhetném a gondolataimat, ha telebeszélték a fejem?
6 hónapja vagyok együtt egy sráccal, ő 33 én 24. Neki már megvan mindene, lakás, kocsi, biztos munkahely. Én is dolgozom, de mondjuk úgy nincs semmim.
Szeretné ha odaköltöznék hozzá és ezt én is nagyon szeretném.
De az anyám a napokban felvetette hogy ha odaköltözöm hozzá és netalántán évek múlva szétmegyünk akkor nem lesz semmim mert nincs okom lakásra gyűjteni.....
Azt mondta bármikor kitehet és akkor mi lesz velem.
Én tudom hogy ez így is van nem is követelnék én semmit még ha tehetném sem.
De ez a kis bogár a fülemben most csak azt motoszkálja mi lesz velem ha nem jön össze és túl sokára derül ki.
Akkor semmiből kezdhetek, sokkal később.
Én nem karok ezekkel a gondolatokkal nekiindulni, mert megmérgez.
De nem hagy nyugodni.
Ha az a probléma, h esetleg később kirak és nem lesz elég pénzed, akkor már most kezdj el félrerakni.. nem sokat, mindig csak egy kicsit. Ha esetleg ne adj isten tényleg dob, akkor visszamehetsz mondjuk a szüleidhez (feltételezem most is ott laksz) egy kis ideig, amíg újra talpra nem állsz.
Ha úgy érzitek érdemes lenne, akkor költözzetek össze :)
Igen anyugádnak részben igaza van. Ezért célszerű nem 10 évvel idősebb párt választani. Vele nem tudod együtt felépíteni a jövőtök mert neki már megvan.
Viszont attól, hogy neki megvan mindene, ugyanúgy eljárhatsz dolgozni. Ugyanúgy félre tudod tenni a pénzed saját részét, amíg nem vagytok házasok.
Amúgy meg pontosan a házasság a te megmentőd. Feleségül vesz, ezen már nem kell agyalnod. Minden ingóságának a fele tied, ha különmentek :P
21F
:D Ezen nem kell agyalnom hogy ha elvesz, a fele az enyém. Ahogy írtam akkor sem tartanék igényt semmire még ha tehetném sem mert ,nem az én pénzemből van a lakás, mi jogon követelném a felét.
Én atól félek kicsúszok az időből. Mi lesz ha tényleg 2-3 év múlva megyünk szét, akkor már családalapításon kellene törni az agyam és nem azon hogy nincs semmim.
Ha apránként kezdek félretenni az megint olyan gáz. Hisz akkor már arra készülök hogy dob. És ezzel a gondolattal elkezdeni valamit......... szerintem veszett ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!