Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elbuktam a ház árát, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbuktam a ház árát, most itthon a fotelben online pókeren. Hogyan álljak a párom elé?

Figyelt kérdés

Nem az egészet,de körülbelül,olyan7-8ezer dollárt.

Délelőtt 11órától,eddig a percig játszottam 10/25 és 25/50 centes alapon.

Nem nem vagyok rossz játékos,de ami online megy az minden csak nem póker.

Egyébként járok termekbe is ott általában nyerni szoktam ez 10alkalomból mondjuk 8.

De ez kegyetlen volt amit itt láttam.

Röpke idő alatt láttam több royal flösst pókert a full house az meg minden percben ott lebeg.

Mit csináljak most?

2012. jan. 13. 13:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ezzel remélem nem lesz probléma,viszont azért ehhez idő kell.Párom meg márpörög ezerrel a lakáson,mert jön a baba.

Bankot nem akarunk bevonni.

2012. jan. 13. 13:34
 12/27 anonim ***** válasza:
53%

Legyél vele teljesen őszinte, ne titkolj el semmit mert ha utólag derül ki valami még, akkor ott tényleg gond lesz. Ne emeled fel a hangod, ne állj neki feljebb, mert, hogy ő most kiabálni fog, felpofoz, vagy sírgörcsöt kap az nem tudom, de te tűrd és lapos kúszásban, füled farkad behúzva tűrd ami jön! És nehogy megemlítsd neki, hogy a mostani pénzeteket is te nyerted mert ezzel a mondattal tuti az utolsó cseppet fogod a pohárba tenni. Minél előbb mond el neki, felesleges ezt titkolni, értelmetlen.

Ja és ígérd meg neki, és tartsd is be!, hogy soha többet amíg élsz (még haverokkal sem) nem nyúlsz többet a kártyához.

Gondolj bele ő házat szeretne, gyereket, gyűrűt, biztos anyagi hátteret, ami ehhez kell te meg ettől fosztottad meg. Ha továbbra is játszol mindig ez fog eszébe jutni, hogy nem vagy biztos háttér számára és el fog hagyni teljesen mindegy, hogy innentől nyersz vagy veszítesz.

Azért arra figyelj, hogy ne te legyél az esti híradóban, mint az áldozat, mert a feleségednek, barátnődnek a bíróság előtt nem biztos, hogy megbocsátják, holott igaza lenne!

Én elhagynálak...

2012. jan. 13. 13:52
 13/27 anonim ***** válasza:

könnyen jött pénz könnyen is megy!

ha munkával kerested volna össze, akkor nem kockáztattad volna.

kockázat nélkül nincs siker, de ha beüt a balhé akkor szívás van. ezt valahogy így add elő neki.

2012. jan. 13. 13:54
 14/27 anonim ***** válasza:
A kérdésben a hiba ott van, hogy 10/25 és 25/50 centes alapú játékokon alig 3 óra alatt lehetetlen elbukni 7-8 ezer dollárt. Még az olyan asztaloknál is, ahol 1/2 dollár alapon megy a game, ritka a 15 dollárnál nagyobb pot egyszerre.
2012. jan. 13. 13:54
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó vagyok:

Most látom, hogy már jön a baba. Hogy te milyen felelőtlen, semmirekellő, léha ember vagy. Te nem csak a párod de a kicsi életét is tönkreteszed, eljátszod a fejetek felől a házat?! (még ha fizikailag most nincs is ott, csak gyűjtötök rá akkor is) És miért nem dolgozol, munkaidő van? A párod a lelkét kiteszi értetek, dolgozik miközben várandós te meg otthon kártyázol?! Nem sül le a p... a bőr?

2012. jan. 13. 13:56
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Ebben - számomra - az a durva, hgy én ha nyertem 7-8000 dollárt valahogy, azzal örömömben sikítva minél messzebb rohannék mindenfajta szerencsejátéktól:D Volt két játékgépfüggő évfolyamtársam egyetemen. Egyszer tényleg nagyon nem volt mit csinálnom, minden más barátom otthon volt, elmentem velük egy kaszinóba. Mondván, hogy úgysem láttam még ilyet. Bementünk, megmutatták, hogy kell kezelni a gépet, kicsit figyeltem őket, ahogy játszanak. Na mondom úr leszek 500 Ft-al beszállok egy géphez én is. Pár perc múlva lett 3000 Ft-om. Én meg fogtam szépen magamat, és kivettem, mondom bakker, most szereztem tök ingyen 2500 Ft-ot, irtó jó vagyok:D Hadd ne mondjam mennyire hülyének lettem nézve, hogy nem játszottam tovább:D Szóval ezért nem értelek Téged sem, azt mondod nem vagy függő, de 8000 USD-t elveszíteni...már 200-nál felálltam volna gép elől:D
2012. jan. 13. 13:56
 17/27 anonim ***** válasza:
Az szép,jön a baba te meg eljátszod a pénzt,te aztán egy felelősség teljes apuka leszel az már most látszik.
2012. jan. 13. 14:00
 18/27 anonim válasza:
Én meg pont nyertem! Bár csak 2ezret. Lehet pont tőled?
2012. jan. 13. 14:07
 19/27 anonim ***** válasza:

8 ezer dollár egy ház?

Most nagyon fos a forint,mert 1 dollárért 241 forintot kérnek el, így 8 ezer dollár kb. 1920000 ft-ot ér.

Ettől még egy putri is többe kerül.

2012. jan. 13. 14:24
 20/27 Tojásrántotta ***** válasza:
Ne mond el neki, inkább nyerd gyorsan vissza, ha már akkora spíler vagy.
2012. jan. 13. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!