Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jellemző rátok a két eset közül?
1,ha kölcsönösen szimpatizáltok egymással akkor rögtön kapcsolatot kezdeményeztek vagy
2,még ha szimpik is vagytok egymásnak akkor is először jobban meg akarjátok ismerni egymaást és majd csak ezután alakítotok ki párkapcsolatot?
Én sem mennék oda egy hájas disznóhoz, azok után, hogy még az ilyen nők is durván lekoptattak. :D
Szánalmasak ezek a mai lányok. A legrondábbak is a tökéletes pasira vágynak. :D
ma 01:17
láttam már olyat h ismerkedtek a srác jofej volt mégis elhajtotta a csaj.
nem én voltam az.
ma 01:20
Jól van, messziről jött ember azt mond, amit akar.
De én hiszek neked, mert sikeresen levizsgáztam mindenből. ;)
A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.
# 11/14 Időpont ma 01:21 Privát üzenet
te nem szép lányra vágysz?:) mert ha nem akkor valószínűleg elég igénytelen lehetsz magadra nézve is :D összejönnél egy kövér, hanyag, igénytelen, ronda lánnyal? nem hinném...na a lányok is épp így vannak a fiúkkal :D
Nem igazán értem amúgy...ha nem kezd a 2 fél párkapcsolatba, akkor hogyan ismerjék meg egymást? Nálam ez a kettő együtt működik. az első 1-2 randin kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e és onnantól együtt vagyunk és ismerkedünk. Ezt nevezik a kapcsolat ismerkedési fázisának.szerintem.
23N
2,még ha szimpik is vagytok egymásnak akkor is először jobban meg akarjátok ismerni egymaást és majd csak ezután alakítotok ki párkapcsolatot?
LOGIKUS
L 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!