Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik jellemző rátok a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jellemző rátok a két eset közül?

Figyelt kérdés

1,ha kölcsönösen szimpatizáltok egymással akkor rögtön kapcsolatot kezdeményeztek vagy

2,még ha szimpik is vagytok egymásnak akkor is először jobban meg akarjátok ismerni egymaást és majd csak ezután alakítotok ki párkapcsolatot?

2012. jan. 13. 01:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én sem mennék oda egy hájas disznóhoz, azok után, hogy még az ilyen nők is durván lekoptattak. :D

Szánalmasak ezek a mai lányok. A legrondábbak is a tökéletes pasira vágynak. :D

2012. jan. 13. 01:21
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 01:17

láttam már olyat h ismerkedtek a srác jofej volt mégis elhajtotta a csaj.

nem én voltam az.

2012. jan. 13. 01:21
 13/20 anonim ***** válasza:

ma 01:20

Jól van, messziről jött ember azt mond, amit akar.

De én hiszek neked, mert sikeresen levizsgáztam mindenből. ;)

2012. jan. 13. 01:22
 14/20 anonim válasza:
figyel, ez olyan dolog, hogy velem is nagyon sok srác kedves, mégsem jövök vele össze, mert minek ha egyszer nem fog meg benne semmi, vagy éppen pont nagyon ronda...annak nincs értelme, hogy összejövök vele és utána meg 2 nap múlva, annyit mondok, hogy pápá! :/
2012. jan. 13. 01:23
 15/20 anonim válasza:

A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.

# 11/14 Időpont ma 01:21 Privát üzenet

te nem szép lányra vágysz?:) mert ha nem akkor valószínűleg elég igénytelen lehetsz magadra nézve is :D összejönnél egy kövér, hanyag, igénytelen, ronda lánnyal? nem hinném...na a lányok is épp így vannak a fiúkkal :D

2012. jan. 13. 01:26
 16/20 anonim ***** válasza:
2
2012. jan. 13. 07:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem amúgy...ha nem kezd a 2 fél párkapcsolatba, akkor hogyan ismerjék meg egymást? Nálam ez a kettő együtt működik. az első 1-2 randin kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e és onnantól együtt vagyunk és ismerkedünk. Ezt nevezik a kapcsolat ismerkedési fázisának.szerintem.

23N

2012. jan. 13. 08:29
 18/20 anonim ***** válasza:

2!!

19

2012. jan. 13. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:
2
2012. jan. 13. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:

2,még ha szimpik is vagytok egymásnak akkor is először jobban meg akarjátok ismerni egymaást és majd csak ezután alakítotok ki párkapcsolatot?

LOGIKUS

L 31

2012. jan. 13. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!