Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátomat már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat már kétszer! Hogyan mondjam el neki? Elég agresszív tud lenni félek hogy meg fog ütni!

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 22:15
1 2 3 4
 31/35 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
szerintem két hülye egy pár...ne szakítsatok, titeket egymásnak teremtett az ég, csak ne szaporodjatok könyörgöm!
2012. jan. 13. 00:34
 32/35 anonim ***** válasza:
Biztos meg lehetett volna ezt oldani máshogy is.! Nem szép dolog, hogy megütött téged csak mert nem tudja kezelni a dühét, (legközelebb ha dühös mondd Neki, hogy lépjen egyet hátra és vágja MAGÁT szájba) szóval az se szép, hogy Te ezt így intézted, nem tudom nem ismerlek Titeket de talán meg kellett volna beszélni próbálni.... így most már elég gázos a dolog, mivel megütött téged szimplán csak ok nélkül akkor mi lesz így, hogy most már van OK is ? :O
2012. jan. 13. 01:07
 33/35 anonim ***** válasza:
Szia szerintem ne mond el neki
2012. aug. 6. 21:06
 34/35 anonim ***** válasza:
én is csaltam meg a pasim boszubol
2012. aug. 6. 21:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Úgy is rájön, de azért kéne gerincségnek lenni, hogy bevallja. Úgy is lebukik előbb utóbb az ember. Nincs olyan titok ami nem derül ki:) Garantáltan.
2012. aug. 8. 11:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!