Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátomat már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat már kétszer! Hogyan mondjam el neki? Elég agresszív tud lenni félek hogy meg fog ütni!

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 22:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Most akkor kezdjétek el a kovetkezot. Te bosszúból megcsalod o meg bosszúból megut és így tok jól el lesztek.

Mert ugye az eroszakra a félrekúrás a megoldás

Értelmi szint megvan

2012. jan. 12. 22:26
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagytok együtt? Komolyan kérdem.

Mert ő megüt Téged és nem kíván, Te meg megcsalod őt és félsz tőle.

Tudsz róla, hogy a normális szitu úgy nézne ki, hogy mindketten kölcsönösen szeretitek és kívánjátok egymást, és inkább levágnátok a kezeteket, mint hogy bántsátok a másikat?

Szerinted mi a megoldás?

2012. jan. 12. 22:27
 23/35 Macs1209 ***** válasza:

Első pofon után ott kellett volna hagynod a francba.

Aztán most nem depiznél azon, hogy megcsaltad.

Fogd meg magad, és HAGYD OTT ! Ne mondd el neki,

hogy megcsaltad, felesleges, ha végeztél vele...

2012. jan. 12. 22:27
 24/35 anonim ***** válasza:

szutyok vagy kérdező......még a cipőm talpát sem törölném beléd...

19f.....

2012. jan. 12. 22:32
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Mint mondtam a megcsalás nem ok! Ha megcsalt akkor miért nem szakítottál vele akkor? Ha megütt miért nem sakítottál vele? Vele voltál továbbra is, mert szeretted? Mi vagyunk a barmok? Szerintem ne égesd it magad, mert rohadtul nincs igazad és még nagyon is szépen fejeztem ki magam...... Menj a pokolba!
2012. jan. 12. 22:32
 26/35 anonim ***** válasza:

én nem ítélem el a lányt

("az dobja az első követ")

de tényeg, kedved kérdező, miért nem szakítasz vele?

a pasi megüt, nem fekszik le veled, te meg megcsalod. akkor miért vagytok együtt??

2012. jan. 12. 22:36
 27/35 anonim ***** válasza:

Én akkor kezdhetek is dobálózni mert soha nem csaltam meg pasimat. Ha nem volt jó vele akkor ott hagytam. Mi ebben olyan nehéz??

Na szóval akkor: kedves kérdezo! Baromi gyerekes vagy

2012. jan. 12. 22:38
 28/35 anonim ***** válasza:
Megütött, nem akar szexelni veled, megcsaltad... minek akarod folytatni? Ne mondd el, hogy megcsaltad, mert megint megütne szerintem, viszont dobd ki, és keress olyat, aki normálisan bánik veled, és te is hűséges tudsz hozzá lenni.
2012. jan. 12. 22:39
 29/35 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem úgy hangzik ez ahány pofon annyi megcsalás, mintha valamivel igazolni szeretnéd a tetted helyességét, hogy nem követtél el bűnt. De amit most csinálsz azzal csak bele mentél egy kis pályás játékba. Nem vagy semmivel sem jobb, mint a pasid, aki megütött és megcsalt.

Ha lenne benned tartás, meg bátorság, akkor már rég kitetted volna és nyugodtan lefeküdhetnél másokkal.

Nem tudom mit szeretnél elérni azzal, hogy majd jól megpróbálod megalázni, hogy elmondod neki, hogy csalod mint az állat és mindezt sms-ben.

Itt nem azzal van a baj, hogy megcsaltad, sokkal nagyobb baj magaddal szemben, hogy egy szánalmas, kicsinyes játékot játszol.

Az ilyen ember, legyen az nő vagy férfi, nem sok tiszteletet érdemel a szememben. Sőt tovább menve, ha ezt egy normális pasi meg tudja úgy hagy ott, hogy szólni sem lesz időd.

Pesze most mondhatod, hogy ezt csak vele csináltad, de mi a granacia, hogy ha megint egy nehéz helyzetbe kerülsz valakivel, akkor nem fogsz hasonló kifogásokkal kibúvót keresni a viselkedésed alól.

A kérdésedre válaszolva: Állj elé, mond meg neki és vállald a tetteid következményeit, majd ezek után hagy ott. Vagy folytassátok, ha ez neketek valamiféle élvezetet okoz.

2012. jan. 12. 22:49
 30/35 anonim ***** válasza:

"Én akkor kezdhetek is dobálózni mert soha nem csaltam meg pasimat."

Én is csatlakozom tesó, mert én se csalom meg soha a párom. Szerintem gyűlni fog az a kő dolog még ma.

2012. jan. 12. 22:51
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!