Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti csókolóztok a párotokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csókolóztok a párotokkal?

Figyelt kérdés

Mert mi szinte soha, 35 éves pár vagyunk, 3 éve együtt, csak ha szex van, akkor van csók, de az sem az az érzelmes fajta. Ez szerintetek normális? Állítólag a férfiak nem szeretnek csókolózni (??) Nekem hiányzik...

35/N

2012. jan. 12. 21:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sejtheted, hogy hányszor próbáltam ezt vele megbeszélni, nyilván nem ide fordulnék először.. A mai világban kevés az a nő, aki van annyira bátor, hogy inkább egyedül nevelei a gyerekét, mintsemhogy egy rossz kapcsolatban éljen.. de ha már csak az anyagiak tartanak össsze, meg az, hogy jó apuka, meg hogy olyanok vagyunk mint két jóbarát, az nem mindig elég, nem?
2012. jan. 12. 21:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyébként mit lehetne tenni szerintetek? Mit változtathat egyedül egy nő, ha a párja nem partner ebben?
2012. jan. 12. 21:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Szeretője van?
2012. jan. 12. 21:49
 14/22 anonim ***** válasza:
próbáld elérni, hogy beléd essen! akkor ne félj, akarni fog csókolózni!
2012. jan. 12. 21:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincs.. bár az előző kapcsolataiban 1-2x előfordult, de állítólag így, hogy családja van, már nem tenne ilyet. Sokat dolgozik, hazaér az olajos munkásruhájában, nem hiszem, hogy így menne munkaidő utáni randira.. Szóval nem
2012. jan. 12. 21:51
 16/22 anonim válasza:

Mi 6 éve vagyunk házasok, sokszor csókolózunk, bár van, amikor inkább csak öleléshez, vagy puszihoz van kedvünk. Reggel, mikor elbúcsúzunk, akkor megcsókoljuk egymást, ha este találkozunk, akkor pedig általában sokáig. Néha ránk jön TV nézés közben, szexnél pedig nyilván. Én sem vagyok az a hosszú csók párti, de több kisebbhez mindig van kedvem, megalapozza a hangulatom.

27/N, 29/F

2012. jan. 12. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:
fáradt
2012. jan. 12. 22:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Én szeretek csókolózni, de volt már pl olyan barátnőm, akivel egy sem csattant el és mégis együtt voltunk egy ideig. Mindenki más, próbáld megmondani a párodnak, hogy Te ezt igényled.

25F

2012. jan. 12. 22:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Beszélj vele! Ha semmibe vesz , akkor szeretőt tarts, utána meg szakíts vele! Ne agyalj annyit!
2012. jan. 12. 22:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak olyankor szoktunk általában, ha utána szexre is van lehetőség. Mivel kisgyerekeink vannak, erre nincs mindig alkalom, amikor éppen eszünkbe jutna.
2013. szept. 3. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!