Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Biztosra akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Biztosra akarok mennyi!

Figyelt kérdés

Két hete találkozgatok egy sráccal. Volt már több jól sikerült randink. Voltam már a lakásán is. Nem ismerem viszont még egy barátját sem, és a 6 randi alkalmával még nem volt csók sem. Úgy érzem,hogy nem tudja még mit akar tőlem. Komoly kapcsolatot vagy lazábbat.

Én komolyan gondolom Őt, mit csináljak, hogy Ő is így gondolja.

2012. jan. 12. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
leközelebb fond a nyaka köré a karod és csókold meg... ha nem ellenkezik akkor bejösz neki, csak eddig nyuszi volt és/vagy tiszteletben tartotta, hogy majd akkor kerültök közeleb egymáshoz ha neked is jó...
2012. jan. 12. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Óóóó, mi a barátommal 3 hónapig kerülgettük egymást mire elém állt, hogy akkor hát legyen én a tied te az enyém :)

Beszélgess vele sokat, sétálj vele sokat, legyél olyan vele mint egy nagyon jó baráttal, de időközönként elereszthetsz kétértelmű dolgokat.

Ennyit tudsz tenni. Sokat mosolyogni, jól érezni magad vele.

2012. jan. 12. 20:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem jövök be neki annyira külsőleg, azért nem történt még semmi?
2012. jan. 12. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:

6 randi alatt semmi?pedig még a lakásán is voltál?

háááát vmi para lehet vele!

2012. jan. 12. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Mennyi kénye a disznyóknak ennyi annyi!
2012. jan. 12. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Elírtam. "Menni".
2012. jan. 12. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!