Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 30 év korkülönbség? Mit tegyek? 20/L
11/20 A kérdező kommentje:
Én mondjuk gyereket biztos nem szeretnék és ő se csak a környetetünk érdekel. Mi lesz ha bemutatom őt? Anyúkám is 50 éves.
Nem fogják azt hinni, hogy a nagypapája megy érte, mert csak 40-nek látszik, akkor majd 45-nek fog látszani;)
2009. máj. 25. 16:23
Most még nem akarsz gyereked, de ne hidd azt, hogy ez nem vátozik meg.
2009. máj. 25. 16:25
Igen Nagyon-nagyon sok ennyi év korkülönbség!
Kis apakomplexus játszik a dologban. Elgondolkozhatsz azon, is hogy tulajdonképpen mi a bajod a kortársaiddal, vagy a korban hozzád illő fiúkkal? Hisz azok is jó fejek, de még szebbek, fiatalok is, közös jövőt is lehet velük tervezni, mi a bajod velük?
Mit tegyél? Hisz már benne vagy, azt mondod jól elvagytok. Hát ha ez neked jó, és ő megfelelő társ neked, akkor csináld.
(Ő lehet egy nagyon rendes ember is, bár részéről is nagyon furcsa ez a hozzáállás az élethez, mint aki nem akarja tudomásul venni a saját helyzetét, életét, korát..)
A poén az, hogy általában még az ilyen 50-esek cserélik le a 20 éves barátnőjüket legközelebb egy 19 évesre!!
De nemtom...
Zed
2009. máj. 25. 16:26
nem gond, vigyed nyugodtan az 50-es pasit, csak akkor megkérlek, állj a pártomra abban, hogy az emberek ne ítéljék már el, ha egy 40 éves nőnek 20 éves pasija van... mivelhogy nincs szabad 45-50-es pasi, mert azokra már rácsaptak a huszonéves lányok!
Na, nem gonoszságból írtam, én ezt tényleg így gondolod.
Amúgy tök mindegy, hogy hány évvel idősebb, apám csak 4 évvel volt idősebb anyámnál, aztán 40 évesen már hótt impotens volt.... szerinted mire ment vele anyám? Semmire!
Szóval, mindegy az a 30 év, ha benneteket nem zavar, nem ez a lényeg, hanem az, hogy megértsétek és szeresssétes egymást!
2009. máj. 25. 16:39
Ha olyan komoly nő vagy ahogy írod, gondolkozz reálisan. te 10-15 év múlva is még egy virágzó fiatal nő leszel. abba belegondoltál, hány éves lesz akkor a pasi?akármilyen komoly nő vagy, óriási a generációs szakadék. kemény játszmák elé nézel. hatalmas tolerenciára és megalkuvásra lenne szükséged. 20 év múlva a párod minden bizonnyal örül, ha lepihenhet, és csendben olvasgathat, szuszoghat mikor te mennél, élveznéd az életet. ezeket nagyon nehéz, ha nem lehetetlen lesz áthidalni. könnyen lehet, hogy a párod súlyosan lebetegszik, mialatt te kicsattansz az energiától. megeshet, hogy az ő ápolásáról, ellátásáról szólna a hátralevő életed. másik meg a szex. már egy 50-es pasi sem teljesít messze úgy, mint egy 20-as, 30-as. valószínűleg neked még komoly szexuális igényeid lennének, mikor ő már csak arra vágyik esténként, hogy aludjon. továbbá abban sem lehetsz biztos, hogy akar-e gyereket egyáltalán. nagyon romantikus egy ilyen kapcsolat, ha csak a pozitív oldalát nézzük, az ember ilyenkor hajlamos csak azt nézni, hogy milyen jó dolog egy tapasztalt, bölcs ffival együtt lenni, aki ráadásul egy kiváló apafigura is. nekem is tetszenek az idősebb pasik, de a józan eszemre hallgatva nem mennék bele ilyen kapcsolatokba.
2009. máj. 25. 16:44
Úristen 20 évesen 50 éves pasival járni? Már bocs, de mit akartok ti egymástól? Ha szereted akkor is gondolkozz már egy kicsit!
2009. máj. 25. 18:23
ennek tuti vannak ilyen berögzült, lelki okai..fentebb írtad, hogy a családban is mindenkinek idősebb férje van..te ezt láttad gyerekkorodtól fogva természetesnek így értelemszerűen, ha tudat alatt is, de ezt követed..azért 20évesen mindenképpen el kel gondolkoznod azon hogy mi lesz később, hogy 10év múlva te még zsenge nő leszel a párod pedig nagypapa korba lép és inkább ül le egy sörrel focit nézni a tévében minthogy elmenjen veled szórakozni..túl fiatal vagy, hogy lekösd magad ekkora korkülönbséggel:S
2009. máj. 25. 18:31
azt írod, hogy mindig idősebb párod volt...az mit jelent konkrétumokban? tehát mikor mennyi idősen volt párkacsolatod, mennyi idős emberekkel és mennyi ideig? csak érdekel, hogy ez mennyiben más eset, amire a válaszokat várod, mint az eddigi kapcsolataid.
2009. máj. 25. 18:33
20/20 A kérdező kommentje:
Én sem tudom , hogy úgymond mit keresünk egymás mellett csak azt tudom, hogy szeretjük egymást. 17 éves koromban volt velem egykorú párom de nem jöttünk ki. 17,5-18 évesen egy 3o éves pasival voltam fél évig utána egy 37 évessel. Majd most 50 de tényleg idáig nem tudtam , hogy ő 50 éves. Nem tudom mit tegyek, és néha viccesen megkérdezi, hogy mi lenne ha összeházasodnánk?
Kapcsolódó kérdések: