Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok 30 év korkülönbség? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 30 év korkülönbség? Mit tegyek? 20/L

Figyelt kérdés
Mindig idősebb párom volt. A velem egykorúak sosem tetszettek és én se nekik. Mindig azt mondták túl komoly vagyok. A családomban is mindenkinek idősebb férje van. Én sose kérdeztem hány éves gondoltam , hogy idősebb de most megtudtam hogy 50 éves. A barátaim+ mindenk max 40 évesnek hiszi. Senki se nézi ennyire idősnek. Imádjuk egymást de hát mégis csak 30 év...
2009. máj. 25. 16:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%

apakomplexus

vagy simán sok a pénze?

2009. máj. 25. 16:11
 2/20 anonim válasza:
100%
ha 40nek hiszik akkor semmi para az már csak egy laza 20as különbség. Szóval eléggé gáz, de ha szerelem van akkor meg ne érdekeljen ,hogy mit gondolnak mások.
2009. máj. 25. 16:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
háát...abból a tekintetból sok,ha közös jövőt szeretnél tervezni vele...
2009. máj. 25. 16:13
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Sztem nem gáz.Ha szeretitek egymást akk OK. :D
2009. máj. 25. 16:14
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha szeretitek egymást és van közös témátok akkor miért ne?
2009. máj. 25. 16:16
 6/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem őt nem a pénze miatt! A családom jól áll anyagilag és már én is dolgozom!
2009. máj. 25. 16:16
 7/20 A kérdező kommentje:
A közös jövő miatt kérdeztem , hogy mit tegyek..?
2009. máj. 25. 16:18
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
huh, hát szerintem nagyon sok. a férjem és köztem 15év van, én 26vagyok ő 41. Rajta se látszik a kori, kondiba jár, jó kiállású, mindenki meglepődik, hogy mennyi idős. Köztünk soha nem jöttek elő a generációs különbségek, hiszen ő szeret otthon lenni, már kiélte magát és én sem vagyok egy bulizós tipus. DE szeretnénk gyereket. Most még nincs lehetőségünk rá, csak 1-2év múlva. mire megszületik lesz mondjuk 43-44éves. Mikor a gyerekünk érettségizni fog betölti a 60at is. Csak zárójelben tenném hozzá, anyukám 3évvel idősebb nála, tehát a babánk apukája majdnem annyi idős lenne mint a nagymamája. Gondolj bele, 5év múlva lesz gyereketek mondjuk és ő már 55éves akkor. Megy majd a gyerekért az első osztályba és azt hiszik, hogy a nagypapája jött érte.
2009. máj. 25. 16:18
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha hosszu tavba gondolkodsz akkor sok a 30ev, akar mennyire is szereted.

Ha csak semmi komoly dologra (hazassag) akkor meg jo, elfogadhato!

32L

2009. máj. 25. 16:21
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
A nagyszüleim közt csupán 12 év korkülönbség van! A nagypapám 89, nagyi 77 éves! Papa ágyban fekvő, nagyi meg semmit nem tud csinálni tőle, ill. sehová nem tud menni! Ilyenkor gáz már! 20 vagy, előtted az élet! Ne egy 50 évessel akarj hosszú boldogságot! Neki még van talán 20 éve neked 50!??????? Bocsika, de szerintem ez így van!
2009. máj. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!