Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, hol foghatnék magamnak pénzes fiút? 15/L
Drága, az alma is lehet belül férges attól, hogy kívülről gusztusosnak látszik. Ha te úgy ítéled meg, hogy az az életcélod, hogy "hivatásossá" válj, és ebből a legtöbbet akarod kihozni, akkor irány Dubai, annál többet nem hiszem, hogy tudsz keresni, mint ott. Bár nem vagyok szakmabéli...
Remélem azért nem gondoltad komolyan szerintem több is kell legyen benned, mint, hogy szét tudd tenni a lábad, főleg ennyi idősen, ha nem is tanulni akarsz, csak van valami amivel szívesen foglalkoznál a k.rvuláson kívül...
És tényleg így akarod a csendességedet legyőzni?
Szerintem inkább gyúrj agyra. Ha csendes is vagy, még lehetsz okos és lehet jó a szöveged.
fantasztikus ez a kérdés. vagy poénból írta ki valaki
de ha nem, akkor csak gratulálni tudok. így aztán bizonygathatom, h nekem nem a pénz számít, ki fog nekem hinni, amikor te ilyen kis sekélyesen bizonyítod az ellenkezőjét?
elég gáz hogy a pénz az első nálad :/ erre annyit tudok mondani
MUNKA MUNKA MUNKA és lám lesz fizetés ;)
ne azért keres már pasit hogy minden szart vegye neked -.-'
Kedves Kérdező!
"És szũz! Nem volt még barátom se, ismetkedni nehezen tudok, de akik ismernek, azt mondják, nagyon kedves és jó fej vagyok, és próbáljak harsány lenni. Pont azért írtam ki a kérdést, mert túl csendes vagyok, és ez nagy hátrány a számomra."
Te vagy a tipikus példája a félrevezetett mai tiniknek. Nem attól értékes valaki, mert harsány, hangoskodó qrva. Csendes, rendes nő is szerezhet pénzes pasit. Inkább ezen gondolkodj el. Egyébként ez már olyan szintű kérdés, hogy szerintem fake...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!