Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki mindenféle ok nélkül már nem szereti a párját?
Lehet hogy az én véleményem nem fog sokat nyomni a latba, nekem más a véleményem, mint az előző hozzászólóknak.
Minden attól függ, hogy mi van az embernek ott bent, a szívében. Szerintem ez a jellem kérdése. Hogy milyen maga az ember.
Én 20 éves vagyok, látom a szüleimet, van sok pozitív példa a környezetemben. Ők is pl. ennyi idő után is kézen fogva járnak az úton, viccelődnek egymással, teljesen harmonikus a kapcsolat.
Én biztosan állítom neked, hogy ha valakinek érték, a legfontosabb a jó párkapcsolat az igazival, ha alapból olyan az illető ember, hogy igazán, szívvel-lélekkel szereti a párját, és elégedett, boldog attól, hogy minden nap munka után hozzá megy haza, akkor ilyen nincs. Akkor az képtelenség, hogy "egyszer csak már nem szereti a párját".
Persze vannak sokan, akik keresik az izgalmakat, kalandokra vágynak, nem elégszenek meg a nyugodt, békés családi fészekkel, vinni akarnak valami egészen újat az életükbe.
Valakinek meg az a minden, hogy összekötötte az életét azzal, akit a legjobban szeret. És igazán szereti.
Nem mondom, hogy a rózsaszín köd mindig ott lesz, biztos nem lesz örökké 1000%-rel őrülten szerelmes az ember, de az biztosan mondom neked, hogy 20 év után is van olyan, hogy ha az egyik megbántja a másikat, annyira bántja az, hogy elmegy, és vesz egy szál virágot, megfogja a kezét az utcán, és szabad idejében azok gondolkodik, mit kéne csinálni az ő kicsikéjével a hétvégén, és ha hamarabb ér haza a kedvese a munkából, úgy megörül neki, hogy a nyakába ugrik.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!