Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre több személy is elfér a szívetekben?
Volt már valaki egyszerre több személybe szerelmes? Hogy igazi szerelmetek, párotok mellett ideig-óráig másokhoz is vonzódtatok? Ez elhomályosította az első szerelmetek iránti ragaszkodást?
Hogyan kezelitek a "feszültséget"? Le tudjátok győzni a rivális vonzalmakat a választottatok melletti hűség kedvéért? (A "virágról virágra szálló méhecskék" kíméljenek válaszaikkal:::)
Nem... Ha szerelmes vagyok, akkor másoknak esélyük sincsen... Másrészt nem fertőzött meg -a mai fiatalságra oly jellemző- akaratgyengeség...
És ahogy Te is írtad, az maximum vonzódás... De a vonzódás nem szerelem, csak testi vágy...
Nekem az az egy ember kitölti az egész szívem :)
Korábban sem voltam soha több emberbe szerelmes egyszerre, esetleg többen tetszettek de akkor is volt egy, aki a többi fölött volt.
Őszintén? Mindvégig azt gondoltam, hogy nem fér el több személy, ez baromság, de pont most a hetekben kezd megdőlni bennem ez a dolog...
4 éve vagyok együtt a barátommal, nagyon szeretem, mióta együtt vagyunk soha nem kellett más, tényleg, kicsit se, olyan szinten se, hogy valakire pusztán jó pasiként tudtam volna nézni, ilyen se volt.
Egészen eddig. Találkoztam egy sráccal, és valami hihetetlen hatással volt rám. Nem akarok tőle semmit, nem is fogom megcsalni a barátomat ez egyértelmű, de mégis eszembe jut gyakran, és ez borzasztóan kínoz... Nem mondanám szerelemnek, inkább csak fellángolás lehet, de nehezen megy, hogy legyőzzem magamban.
Nekem nem homályosítja el a szerelmem iránti ragaszkodást, inkább úgy érzem, hogy dob a kapcsolatunkon, mivel amikor eszembe jut a másik srác, mindig társul hozzá a gondolat, hogy akkor a barátommal vége lenne, és egyre több értékét fedezem fel így, azt hiszem mondhatom, hogy jobb a kapcsolatunk, min valaha. Fura, hogy egy ilyen helyzettől lett jobb, de így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!