Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomtól sárga rózsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomtól sárga rózsát kaptam, szerintetek csak barátnénk tekint rám? Félek, hogy szakítani akar.

Figyelt kérdés
Mert a sárga rózsa a barátság szimbólizálja.Létcci normális válaszokat,mert nagyon félek,hogy nem szeret a barátom.
2012. jan. 12. 01:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
bárcsak a Magyar Helyesírási Kéziszótár egyik példányát ajándékozta volna neked!
2012. jan. 12. 07:58
 12/17 anonim ***** válasza:
A sárga rózsa a féltékenységet szimbolizálja és képzeljétek férfi létemre ilyeneket tudok. :)
2012. jan. 12. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Én fehéret szoktam adni mert nem szeretem a vörös rózsát a fehér jobban tetszik XD Lehet neki is simán jobban tetszik a sárga és kész.

Nem kell ezt túlspilázni.

2012. jan. 12. 09:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Menj már.... hány éves vagy? Hogy lehet valaki ilyen egyszerűen hülye.... Jesszus....
2012. jan. 12. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Annak az igazi-igaz, régi virágnyelvnek már nyoma sincs. Tudoood, régebben nem beszélgettek ennyit a fiúk-lányok egymással, nem engedték nekik, sőt, különválasztották őket és igen ritka alkalom volt, akkor is szigorú szabályok szerint kellett viselkedniük. Na olyankor volt hasznos ez a virágnyelv. Mivel mostanában nagyjából ott és akkor találkoztok és beszélgettek, kb. bármiről - ahol, amikor akartok, így az maradt meg ebből, hogy a szerelmes ember rózsát ad a másiknak.

Sárga..? Miért ne. Tényleg előfordulhat, hogy vöröset már nem talált (elég hamar elfogy ám :D), de gerberát, szegfűt meg nem akart,... ;)

Érted, a hibiszkusz pl. a "kifinomult szépség" jelképe, de azt nem kapsz, a rózsa egyszerűbb és nagyszerűbb.

Nézd... egyszer történt velem egy ilyen eset:

Az illető lány azt hitte, nyomulok rá. Akkor már régen nem, de azért makacsul tartotta magát. Rosszul esett, de hát mit tegyek? Ráadásul épp abban a városban voltam, ahol ő lakik - dolgom volt, de nagyon ritkán járok arrafelé, ugyebár, szóval... vettem egy szál (félig bimbós) fehér meg egy szál (jobban kinyílt) piros rózsát. Miért? Nem tudom. Ösztönösen. Meg ezek néztek ki valahogy. A többi szín nagyon nem tetszett, kicsik voltak a rózsafejek, már elnyíltak stb. Natúr, semmiféle zöld díszítés.

Megbeszéltük, hogy majd találkozunk, de úgy megsértődött, hogy nem szólt, nem vette fel a telefont, semmi. Mielőtt hazamentem volna, rákötöztem a virágokat a kapujára...

Két hónapig agyalt rajta, hogy vajon mit szimbolizált ez a kombináció. Részemről... konkrétan semmit. Egy gesztus volt, hogy nem, én nem rágtam be rá és hát szereti a rózsákat, nem?

Na, azt ne tudd meg, a szülei mennyit faggattak később, hogy mit jelentett az a két szál. Hogy az "ártatlan" fehér és a "szenvedélyes" vörös mit jelent együtt. :D

Bocs a hosszú sztoriért, demonstrálni akartam, hogy többnyire a gesztus fontos, nem az, hogy mit kapsz.

2012. jan. 12. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:

SZERINTED MELYIK SRÁC TUDJA HOGY A SÁRGA RÓZSA A BARÁTSÁG SZIMBÓLUMA?????

........

Megsúgom: Egyik se:D

F18

2012. jan. 12. 20:46
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Ma szakítottunk....
2012. jan. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!