Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem a férfi dolga a nyelés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a férfi dolga a nyelés. Akkor a nőké?

Figyelt kérdés
Nem állítom, hogy az övék, de az tény, hogy hozzájuk jobban illik ez a tevékenység, mint a férfiakhoz. Nem tudom, hogy ezen egyesek miért vannak kiakadva, és miért nevezik egyből debilnek a másikat.
2012. jan. 11. 21:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ha érted, mit akarok, akkor miért vitatkozol? Direkt értesz félre? Neked jó megcáfolni nyilvánvaló dolgokat?

"Különben meg még jó, hogy ha már lenyeli valaki, akkor az nő legyen"

Még jó, szerintem is. És most te írtad le. Eddig miért vitattad?

Most meg átváltasz személyeskedésbe, utasítgatásba.

2012. jan. 11. 22:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Te tiszta hülye vagy :D

Na jó éjt...

2012. jan. 11. 22:55
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok az, akinek a hozzászólásai egymásnak ellent mondanak. Nem én beszélek össze-vissza.

Te váltogatod folyamatosan, hogy hogyan értelmezed a mondatokat, annak függvényében, hogy kényelmesebb.

Sajnálom, én következetes voltam végig.

2012. jan. 11. 22:57
 24/26 A kérdező kommentje:

Az igazamat akkor sem ismernéd el, inkább ismét átváltasz személyeskedésbe, és lelépsz.

(Kicsit sem tűnik vert helyzetnek, nem mintha nekem számítana.)

Ha nem tudod beismerni a tévedésedet, akkor legközelebb jobban gondold meg, hogy milyen álláspontot foglalsz, mert így nagyon hülyén jön ki az egész.

2012. jan. 11. 23:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az lenne, hogy nem rendjénvaló az, hogy állandóan csak a nő nyeljen. Párkapcsolatokban vannak kissebb viták, melyek sajnos sokszor ahhoz vezetnek, hogy örökre ketté válik az útjuk csak akkor van ám a baj, ha már gyerekük is van. A lényeghez visszakanyarodva, mind2 félek nyelnie kell a kapcsolatban, ugyanis ha valamelyik fél nem enged a 2 közül, akkor bizony tényleg az a vége, hogy kettéválik az útjuk s talán örökre.
2012. jan. 12. 00:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Attol függ mit kell lenyelni.
2012. jan. 28. 15:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!