Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem a férfi dolga a nyelés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a férfi dolga a nyelés. Akkor a nőké?

Figyelt kérdés
Nem állítom, hogy az övék, de az tény, hogy hozzájuk jobban illik ez a tevékenység, mint a férfiakhoz. Nem tudom, hogy ezen egyesek miért vannak kiakadva, és miért nevezik egyből debilnek a másikat.
2012. jan. 11. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Szerintem egy párkapcsolatban mind2 félnek tudni kell lenyelnie azt mi a másiktól nem tetszik..

Ha nem tene így egypár ember a földön szerintem sok házasság és hosszútávú párkapcsolat nem is létezne...

Persze van amikor igy is betelik a pohár.. Akkor viszont valamiben ki kell eggyezni a folytatáshoz..

2012. jan. 11. 22:22
 12/26 A kérdező kommentje:

Nincs bajom. Csupán érdekelt a többi ember véleménye.

Most csupán azt találtam furcsának, hogy a válaszolók jelentős hányada szerint a sperma lenyelése ugyan annyira "férfi" dolog, mint "női".

Ez lehet prűdség vagy undor is. Én azt pl soha nem vitatnám, hogy a punci nyalása az a "férfi dolga". (Nem kötelező..) de sokkal inkább elvárható és normális egy férfitól, mint egy nőtől.

Az a baj manapság, hogy összekeveredtek a nemi szerepek, és a legtöbb ember nem is szívesen vállalja őket.

2012. jan. 11. 22:27
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyik féltől sem megszokott dolog. A sperma nem a gyomorba hivatott jutni. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy szerelmes férfi televeri a nő száját ge*civel...
2012. jan. 11. 22:28
 14/26 anonim ***** válasza:
Azért a puncinyalás és a g_eci lenyelése nem teljesen ugyanaz, akármennyire is vergődnek ezek sokan. Nyilván nedves lesz a punci a nyalástól (kinek jobban, kinek kevésbé), de annyira a pénisz is az lesz, ahogy előváladék is jön belőle, nyilván az ellen nincs kifogása a nőknek. De nem kell nagyobb mennyiségben tömény puncilét lenyelnetek, az más lenne...Ráadásul ha egy férfi nem táplálkozik megfelelően, igencsak gusztustalan íze/állaga/szaga lehet a g_ecijének, túlzás azt elvárni, hogy azt örömmel lenyelje valaki...
2012. jan. 11. 22:34
 15/26 A kérdező kommentje:

Te szándékosan úgy fejezted ki magad, hogy "televeri a nő száját ge*civel". Ez így kicsit hatásvadász, mivel a "szerelmes" szóval egy mondatban szerepel. Így persze, hogy visszás hatást kelt az egész. (Sőt, a lealacsonyítás képzetét kelti.)

Azt el sem tudod képzelni, hogy egy "szerelmes" nő ilyen módon szeretne örömet okozni egy "szerelmes" férfinak? És (ezért megköveztek majd) még élvezi is?

Kis kiegészítés, idézet az egyik kedvenc filmemből:

"Diane-nek igaza volt. Változik a világ . Változik a zene. Változnak a drogok. Még a nők és a férfiak is változnak. Ezer év múlva nem lesznek fiúk és lányok, csak homokosok."

Remélem valaki megérti, hogy mit szeretnék ezzel mondani, vagy mire gondolok.

2012. jan. 11. 22:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Félreértesz megint. Vagy elbeszélünk egymás mellett, nem tudom. Én soha nem mondtam, hogy a nőnek szeretnie kell a spermát. Én azt mondtam, hogy egy nőtől sokkal inkább elvárható, vagy normális dolog az, ha lenyeli egy férfi spermáját. Ezt vitatod?

Erre megint jönnek majd, hogy az nem arra való. A száj nevű lyuk sem arra való, hogy a másik nemiszervét ingereljük vele, sokan (ezt sem mindenki) mégis megteszik.

2012. jan. 11. 22:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Csak az világos az idézet után, hogy kevered a dolgokat. Szerinted egy nő attól kevésbé nő, hogy nem nyeli le? Ez hozzátartozik a női léthez? jó nagy barom vagy, már ne is haragudj.
2012. jan. 11. 22:45
 18/26 anonim ***** válasza:
Különben meg még jó, hogy ha már lenyeli valaki, akkor az nő legyen, de ezért nem volt kb. semmi értelme kiírnod a kérdésed. Nyilván unatkozol.
2012. jan. 11. 22:46
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfogni, hogy mit sugall a költő. (Én)

Nekem a nemi szerepek összekeveredése, és eltűnése a furcsa dolog. Nem az, hogy valaki nyeli, vagy sem.

Furcsa, hogy szerinted MINDEN dolog ugyan annyira elfogadható egy nőtől, mint egy férfitől.

2012. jan. 11. 22:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Lényeg a lényeg: te magad sem tudod, hogy mi is a problémád, különben nem irkálnál ennyire össze-vissza. Menj aludni.
2012. jan. 11. 22:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!