Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek az mennyire tetszene?

Figyelt kérdés

Férfi honfitársaim!

Képzeljétek el azt,hogy ti egy több mint 1 éves KOMOLY(!!)párkapcsolatban éltek a barátnőtökkel és a barátnőtök meg nélkületek megy discoba havonta 2-3-szor.

A barátnőd is tud róla,hogy neked ez nem tetszik mégis eljár és azzal érvel,hogy fiatal és kiakarja élni magát!

Ezzel nem is lenne gond akkor ha nem egy komoly kapcsolata lenne....

A lényeg az,hogy én töltsem minden szabad percem vele de ha én kérem ezt tőle megint csak azzal jön,hogy ő a barátnőjeivel is akar lenni.Megjegyzem Hétfőtől-Péntekig velük van (a Fősulin).Megjegyzem nem más férfi után keresgél(erről sikerült bebizonyosodnom is).

Ti ehhez mit szóltok?Mi a véleményetek?Titeket zavarna?

Normális helytálló válaszokat kérek.

Agyhalottak kíméljenek!

2012. jan. 11. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24 vagyok. A barátnőm 21 éves, s szerencsére ugyanolyan, mint én: nem nagyon jár el, kevés barátja van, nem az a bulizós típus. Együtt szoktunk bulizni. :-)
2012. jan. 11. 21:25
 12/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam már beszélni vele,hogy nekem ez nem tetszik ezért meg ezért...

Azt vettem észre,hogy nem nagyon foglalkozik a témával el se gondolkodik rajta...

Eléggé önfejű...

Anyával hiába is beszélek h mit csináljak ő a lányát védi.

De ez mindenhol igy működik!

Megjegyzem az anyjával majdnem jobb a viszonyom mint a saját anyámmal...

2012. jan. 11. 21:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy utolsó...
 14/20 anonim ***** válasza:
20/F #8-as válaszoló
 15/20 A kérdező kommentje:

8-as Válaszoló te például hogyan adnád a tudtára?

Persze ugy h ne sértsd meg és világos is legyen a dolog.

Már csak összehasonlításképp az én verziómmal szemben.

2012. jan. 11. 21:29
 16/20 anonim ***** válasza:

hát körülbelül úgy, hogy: Szia, szeretnék veled komolyabb témáról beszélni, ha ráérsz (mondjuk ráér)

Csak arról lenne szó, hogy (pl el akarok menni nélküle bulizni) el szeretnék menni bulizni, remélem nem zavar, ha nélküled mennék, szeretném kicsit kiereszteni a gőzt, (ha esetleg kérdezi, mondd, hogy csak a barátaiddal leszel, ha pedig mondja, hogy nem tetszik akkor) kicsit én is szeretném kiélni a fiatalságom, ahogy te is teszed

Ez most csak egy hirtelen példa volt, de érezze a dolog komolyságát, és olyankor, amikor épp nem ideges, nincs se menzesz, se semmi, és hivatkozhatsz rá, hogy ő is ezt teszi, de ezt minél nyugodtabb hangnemben lenne jó, ha nem késő a kapcsolatotoknak, akkor megérti ilyen körülmények között. ;)

2012. jan. 11. 21:38
 17/20 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk még jó mivel ezen még nem akadtam ki....

Én valójában nem vagyok bulizós tipus bár itt ott én is elmegyek haverokkal (sör,biliárd,bowling stb.)

Akkor zavar igazán mikor azt mondja Pénteken suliból megyek egyből a bnőmhöz és csak Szombaton leszek itthon este..

Mivel máskor nem tudom menni csak hétvégén ez marhára idegesít...

2012. jan. 11. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor egyszer mikor együtt vagytok, lassan mész hazafele és nyugodt a hangulat, de megint ilyen helyzet volt, hogy kár, hogy nem tudtatok több időt tölteni egymással, ezt egyszer kétszer, ha ez így előfordul, ha nem veszi a lapot, akkor egyszer mikor megérkezel hozzá, akkor említsd meg neki, hogy nem tudna-e felszabadítani egy kis időt rád, mert nagyon hiányzik, ha ez sem segít, akkor ülj le vele beszélni, és nyíltan mondd ki, hogy nem vagy féltékeny, de ennek ellenére zavar téged, hogy így jönnek össze a dolgok, hogy nem tudtok annyit találkozni, amennyit te szeretnél vele (nagyon fontos: ezt mind csak akkor, ha nyugodt a hangulat, nincs semmi idegeskedés)
2012. jan. 11. 21:53
 19/20 A kérdező kommentje:

Értem!

Hasonlóan próbálkoztam már én is párszor.

Igazából még azért is zavar mert még a kapcsolatunk elején volt egy drogos gyerek nálam idősebb aki nem hagyta békén zaktatta elég komolyan követte suli után meg hsonlók tiszta idegrocslettem tőle én is meg a bnőm is és én azóta sokkal jobban féltem őt.

A srácot elrendeztem alaposan de nem csak ő van egyedül ha értitek mire célozok...Mindig meg nem vagyok mellette..

Szóval némi félelem is van a dologba (mi van ha ne adj isten éri valami) érted?

2012. jan. 11. 21:57
 20/20 A kérdező kommentje:

Szóval eléggé összetett a dolog...

Őt meg nem érdekli h mi volt eléggé félvállról veszi ezt a történetet.

2012. jan. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!