Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek az mennyire tetszene?
Férfi honfitársaim!
Képzeljétek el azt,hogy ti egy több mint 1 éves KOMOLY(!!)párkapcsolatban éltek a barátnőtökkel és a barátnőtök meg nélkületek megy discoba havonta 2-3-szor.
A barátnőd is tud róla,hogy neked ez nem tetszik mégis eljár és azzal érvel,hogy fiatal és kiakarja élni magát!
Ezzel nem is lenne gond akkor ha nem egy komoly kapcsolata lenne....
A lényeg az,hogy én töltsem minden szabad percem vele de ha én kérem ezt tőle megint csak azzal jön,hogy ő a barátnőjeivel is akar lenni.Megjegyzem Hétfőtől-Péntekig velük van (a Fősulin).Megjegyzem nem más férfi után keresgél(erről sikerült bebizonyosodnom is).
Ti ehhez mit szóltok?Mi a véleményetek?Titeket zavarna?
Normális helytálló válaszokat kérek.
Agyhalottak kíméljenek!
Voltam vele már bulizni is de mivel a barátnőjei is ott voltak én feleslegesnek éreztem ott magam...
Mondanom se kell h miért...
Kedves kérdező!
Szerintem egy komoly párkapcsolatban elvárható, hogy mindkét fél ugyan abban részesüljön, tehát ugyan azon jogok illetik meg őket, egyszerűbben, ha ő elmehet bulizni nélküled, te is elmehetsz nélküle, ha ő a barátnőivel akar lenni, te is lehetsz a barátaiddal, ha veled akar lenni, akkor értse meg ha dolgod van, illetve, te is neki, de neki nem lehet az indok, hogy a barátnővel akar lenni, ha velük tanul, és után még esetleg elmennek mászkálni, vásárolni, vagy hasonlók.
Megoldás: ülj le vele, és ezt beszéld meg, hogy te is ugyan úgy kiakarod élni fiatalkorod, mint ő, ha ezt nem szeretné, akkor ő se élheti ki, mert csak akkor lehet egy kapcsolat tartós, ha a két fél egyenlő.
Ha ezt nem tudja elfogadni/megérteni, akkor sajnálom, nincs más lehetőség, szakíts vele, bármennyire is fáj. Ilyen esetben én is így cselekednék.
Ezek szerint más típusok vagytok. Eddig tűrted, de most már egyre inkább kijön a személyiségbeli különbség köztetek.
Ha így nem vagy boldog mellette, akkor lépned kell, máskülönben tényleg papucs vagy.
Életkort kérhetnék?
Amugy mikor én megyek valahova a haverokkal látom a szemében ugyan ezt...Csak ő nem meri beismerni...
Szóval nem tudom hova tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!