Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl perverz a pasim, mindenből perverzséget csinál, ez normális szerintetek?
Én is így vagyok, mint az 5. válaszoló. Ami nekem természetes, azon némelyik osztálytársam ki van akadva...
Szóval mindenkinek más a perverz. Mondjuk én lány létemre is kicsit ilyen vagyok... :$ :)
17:45!
szia te perverz csajszi..!
randizunk?
Én nő vagyok... a párom szerint perverz... :) De őt nem zavarja sem a beszólások sem az hg fogdosom... :D
Csak az zavarja hg folyton betörőset akarok játszani... :D
Ő 36/f én 25/N.
Egyébként szerintem a perverz megfogalmazás a saját értékeidtől függ. Valakinek már az orális szex is perverz, van akinél a S/M a perverz... Szóval a lényeg hg a te meghatározásodban mi számít már perverziónak?
Meglehet hg nem a pasid perverz hanem te vagy prüd...
Nálunk még melóba is gyakori a szexuális visszacsatolás a beszélgetések / hülyülések során és ez szerintem még bőven belefér és nem hinném hg minden kollégám perverz lenne. Legalábbis az én nézetemben... 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!