Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar már velem?

Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátnőmmel már jó ideje. Mostanában azt vettem észre, hogy szinte menekül a szex elől, ha kedveskedem neki, eltereli a dolgot és kibújik előle. Pedig régen jó volt és sokat is csináltuk, most meg jó ha havonta 1x hagyja magát. Lehet valakije?
2009. máj. 25. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mikor ezt csináltam az exemmel, akkor nem volt senkim, csak kiábrándultam már belőle.

A jelenlegivel is volt ilyen, de vele azért, mert fogamzásgátlót szedtem, de nem jött be, csodálatos hüvely szárazságom is volt, és még a sok síkosító ellenére is fájt a behatolás. Szóval féltem tőle. Valamiért viszont nem mondtam el neki egyértelműen, de aztán megbeszéltük, közben gyógyszert váltottam és most megint minden rendben.

2009. máj. 25. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne találgass, hanem nyíltan kérdezd meg tőle, mielőtt még késő lenne! Mondd el neki, hogy nagyon szereted és imádod a szexet is vele, bátran megmondhatja, ha valami gond van, meg fogod érteni... Így biztosan könnyebben megnyílik majd!
2009. máj. 25. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele, de azt hitte azért mondok ilyeneket, mert el akarom hagyni. Két napig magyarázhattam utána, hogy szeretem és eszem ágában sincs elhagyni... Azóta minden változatlan, sőt. Nem feltételezem, hogy van valakije, de ha kiábrándult miért ragaszkodik még hozzám? Kényelemből? Nem értem az egészet :(
2009. máj. 25. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyel én sem mondtam el rögtön, hogy miért nem akarom, csak kitértem a válasz elől. Aztán kiborult a bili, és elmondtam hogy nem az jut eszembe, hogy milyen jó lesz, hanem az, hogy fájni fog és inkább nem akarom.

Lehet neki is van valami gondja, csak nem beszél róla. Nem olyan egyszerű elkezdeni.

2009. máj. 25. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
legjobb védekezés a támadás, még ő támad téged, hogy te érezd magad rosszul. Szerintem már nem szerelmes beléd! Ennyi! Már nem kíván, viszont jól érzi magát veled, aranyosnak tart biztos. De csak ennyi!
2009. máj. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!