Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem ír vissza az msn-en, pedig fent van, szerintetek már nem szeret?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 12:51
1/11 anonim válasza:
Egész biztosan nem szeret már. Szakíts vele, de szigorúan csak email-ben.
2/11 anonim válasza:
minden bizonnyal. Ott ül a gép előtt és nagyban röhög rajtad!
3/11 A kérdező kommentje:
tudtam én
2012. jan. 11. 12:53
5/11 anonim válasza:
Ó édes tízes évek, amikor még ez a legnagyobb baj. De tudlak sajnálni.
Gondolom ez is olyan facebook szerelem, hogy lájkolgattok, szivecskéket küldözgettek és nem vesztegetitek olyan felesleges dolgokra az időtöket, hogy személyes találkozás, randik és ehhez hasonlók. Így az, hogy nem ír ebben az esetben felér egy szakítással. Én a helyedben felkötném magam az egérrel.
6/11 anonim válasza:
Nekem szoktak írni olyan csajok fb-n, akiknek van pasijuk. Akkor mindegyik szeret?
7/11 anonim válasza:
Tuti, hogy azért nem ír, mert nem szeret. Semmiképpen sem lehet az az oka, hogy netán kiment pisilni, ebédel, filmet néz vagy játszik és nem láttja, hogy írtál, esetleg valami másért nincs a gép előtt. Nem, ez biztos nem lehet.
De amúgy erős a gyanúm, hogy kamu az egész kérdés...
23/l
8/11 anonim válasza:
rezegj rá
amúgy meg hívd fel telefonon,v küldj neki sms-t
9/11 szemerey válasza:
itt idétlenkedsz ahelyett, hogy iskolába járnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!