Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/Lányok nagy segítséget kérek. Mit tegyek?
Van egy csaj 3 éve járunk szakítunk Járunk most kb fél éve semmi de ha találkozunk smárolunk és ehez hasonlók. Viszont én a csajt szeretem. De a lány anyuci elkényeztetett pici lánya 1 évet vártam a smárolásra de nem bántam meg mert jó volt :) azt mondta sexelni nem fog mert hülyeség és utálja de mit tegyek ha nagy sexuális vágyat érzek íránta. Sokat álmodom hogy sexelünk vagy hogy orálisan kielégít :S. Egyszer az anykája aki rendes velem ő is megálmondta h lefeküdtünk tiszta vicc.Mit tegyek hogy
kontroláljam ezt az érzést mert közhelyesen(de meg basznám) de a lány nem hiszem h fogja engedni még ha együt lennénk sem.Mikor együt voltunk akkor elmentem hozzá de csak facebookozott egy 13 évese kis gyerekkel. De egyszer bejött hozzám meztelenűl előttem ölözik minta kínozna. Egyébként tud nagyon gonosz is lenni most 16 éves. Segítsetek hogyan küzdjem le ezt az érzést és szakadjak el tőlle teljesen. Előre is Köszike
akkor hagyd ott. egyébként:
napi nyelvtanóra: túlsúlyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!