Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért van az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van az emberek többségének olyan sok elvárása egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pl külsővel vagy belsővel szemben
2012. jan. 10. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 01:33

Fizetés megvan, lakás, kocsi megvan, sportos/gyúrós test megvan.

Ami nincs meg, az a modell arc (csak egy nagyon ápolt átlagos), és az agresszív, tahó modor :)

De nincs is barátnőm, már több mint egy éve...

2012. jan. 11. 02:23
 12/14 anonim ***** válasza:
A kopasz fejet és a bőrredőket a tarkón kifejeljtetted.
2012. jan. 11. 03:09
 13/14 Kiscsaj69 ***** válasza:
Szerintem mindenki csak azt várja el a másiktól,amit saját magától!!!Tökéletes ember nincs,aki arra vár annak úgy kell!Egyébként azok a nők,akiknek az egyik válaszoló elmondása alapján,ostoba,bunkó,verekedős pasik kellenek,annyit is érnek,de ők nem a normális nők közé tartoznak,és kár a normális nőket is,ő általuk minősíteni!És az meg hogy a férfi ne sírjon egy BAROMSÁG!A férfi akkor a legférfiassabb mikor könnyezik,mert felmeri vállalni önmagát,és azt amit érez,nem pedig egy gyáva,aki azt hiszi most ő marha kemény mert eljátsza,az érzéketlen üresfejű majmot!A kocsi,és a pénz semmit nem ér,ha nem szeretnek,a jó külső semmit nem ér,ha egy bekébzelt,jellemtelen ember viseli!Legyen valami ami megfog benne,de nem a pénz,vagy az hogy helyes,valami amit nem lehet szavakkal elmondani,és persze legyen őszinte,hűséges,és szeressen,ezek alapok,és nemtől függetlenek szerintem!Mert akinek pénze van,annak azért van mert mindenkin,és mindenen átgázolt érte,vagy mert anya,és apa tömik,és egy ilyen ember a kutyának nem kell!Aki jól néz ki az tudja is magáról,az meg beképzelt majom,akitől kiveri az embert a víz,és szintén nem kell!Én így gondolom!Mindenki csak azt várja el a másiktól,amit magától is,és úgy is cselekedjen!!!
2012. jan. 11. 12:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem szerintem kevés el várásom van egy kapcsolatban,legalábbis másokhoz képest.A probléma nagyjábol világos, a válasz is ,csak nem tudok változtatni rajta.
2012. jan. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!