Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden megváltozott? Máshogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden megváltozott? Máshogy nézek rá, pedig

Figyelt kérdés

Amikor a barátom azt mondta már nem érzi azt, amit régen, nagyon sírtam. Majd belehaltam, hogy elhagy. Könyörögtem, és azt mondta Ok, marad. De most mégis valahogy más szemmel nézek Rá. Nem érdekel úgy, nem hiányzik úgy, nem akarom a szexet. De ha meg elhagy, akkor meg úgymond dögledezem. Más pasira ránézni sem tudok. Most mi történt velem? Félek mindentől!

(3 éve vagyunk együtt, F/17 L/18) Ráadásul, ha meg szünetet kér, akkor meg én nem bírom ki.

2009. máj. 25. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy ő ki akarja élni magát... Pedig szerencsés, hogy ilyen nője van...
2009. máj. 25. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:

se vele, se nélküle? Pedig valamelyik szituból választanod kell....

Valószín

2009. máj. 25. 09:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom elhagyni. Nem vagyok rá képes! :'(

Így pedig beleőrülök.

2009. máj. 25. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig ennek már lőttek. Ő is, te is elkezdted lezárni. Idővel elmúlik, no para, de ez _mindenre_ igaz :)
2009. máj. 25. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!